PDL Gorj trece la negocieri pentru majorităţi! – Manţog, chemat la masa tratativelor

374

Picture 090Pedeliştii şi reprezentanţii Partidului Poporului Dan Diaconescu(PPDD) Gorj au de gând să se aşeze la masa tratativelor pentru a face majorităţi în Consiliile locale din judeţ, în vederea numirii viceprimarilor din rândul celor două partide politice.

De fapt, PDL-ul pare deschis, oficial, şi la alte negocieri cu alte partide politice, deşi trendul impus de la centru indică “direcţia PPDD”. Din acest motiv, la masa tratativelor ar putea ajunge Ionel Manţog ca reprezentat al PPDD, sau Mihai Prunariu dar cu indicaţii de la acelaşi Manţog.

La finalul acestei săptămâni, deoarece în 10 zile de la alegeri trebuie mandataţi consilierii locali, pedeliştii se întâlnesc cu reprezentanţii PPDD, pentru a discuta pe localităţi cum fac cu majorităţile. La masa discuţiilor nu este exclus să fie şi Ionel Manţog “strategul” PPDD, care va da şi “verdele” pentru majorităţile cu PDL. Nu o neagă nici Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al PDL Gorj care susţine că nu ar fi exclus ca la discuţii să vină ambii. De altfel, Vâlceanu a declarat că PDL-ul nu are restricţii în a negocia cu alte partide politice, pentru majorităţi.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here