PDL Gorj nu le ţine spatele primarilor migraţi spre UNPR

350

vlaicuPrimarii care au semnat în biroul lui Gabriel Oprea pentru a candida, anul viitor, din partea UNPR Gorj nu vor avea deocamdată un sprijin din partea PDL. Mai precis, democrat-liberalii îşi vor impune proprii candidaţi în localităţile în cauză, adică Vladimir, Ciuperceni, Arcani, Teleşti, Dragoteşti şi Săcelu, deoarece deocamdată cele două partide nu au semnat un protocol de colaborare pentru alegerile viitoare. Preşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu, susţine că se doreşte un astfel de protocol, dar că liderii PDL par că dau înapoi la acest capitol.

Reprezentanţii UNPR Gorj îşi doresc să le ofere siguranţă deplină primarilor care au semnat pentru un viitor politic alături de acest partid, dar, deocamdată, nu pot face asta în totalitate. Stau încă la mâna PDL-ului, care doar pe baza unui protocol ar putea să îşi ţină departe de o candidatură proprii candidaţi la fotoliul de primar în aceste localităţi. Apoi, mai există o problemă, primarii deja pe funcţii au întâmpinat opoziţie din partea consilierilor PDL, dintre care, posibil, se va alege noul candidat. Cu toate acestea, un protocol între UNPR şi PDL la viitoarele alegeri ar putea face ca cei de la Putere să învingă USL-ul din Gorj, deja erodat de nemulţumiri interne.

Vlaicu vrea protocol

Marius Vlaicu a declarat astfel că îşi doreşte ca săptămâna aceasta să aibă o întâlnire cu reprezentanţii PDL Gorj, pentru a discuta chestiuni de principiu nu neapărat solicitarea unor funcţii despre care a făcut vorbire recent. “Eu, personal, vreau o astfel de înţelegere cu PDL-ul, dar probabil, chestiunea trebuie discutată prima dată la nivel central. Doar aşa cu sprijin reciproc vom putea învinge USL-ul, mai ales că şi noi şi democrat-liberalii ne dorim ca ai noşti candidaţi să câştige alegerile. Urmează să ne vedem săptămâna aceasta cu cei de la PDL, pentru o discuţie de principiu”, a conchis Vlaicu.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here