PDL Gorj, de râsu-plânsu – Concesia “Fugaru”, întoarsă împotriva lui Ruşeţ

264

IMG_9984Parodie la PDL Gorj, după ce Ion Fugaru şi-a scos colţii la cel care în urmă cu mai puţin de trei luni de zile îi deschidea uşile larg la partid cărbuneşteanului, aruncat de aici tot de portocalii pentru proastă purtare.

Deşi a fost avertizat să se ferească de Fugaru, Ruşeţ a menţionat că trebuie să facă această concesie, deoarece organizaţia de la Târgu-Cărbuneşti este ca şi inexistentă. Ruşeţ a făcut însă mai mult decât o concesie şi după ce l-a primit pe Fugaru în partid i-a dat şi o funcţie, dorind să scape de Gheorghe Grivei. A produs însă dezastru pentru PDL şi pentru propria-i imagine, terfelită acum de slugarnicul Fugaru, altădată amicul lui Ionel Manţog. Se pune însă în discuţie pedepsirea lui Fugaru în BPJ-ul PDL, şedinţă furtunoasă care ar putea avea loc chiar în această seară. Profitând de buna-credinţă a lui Ruşeţ, Fugaru aterizează într-o funcţie de secretar general adjunct, şi ajunge direct, deşi nici nu visa, în Biroul Permanent Judeţean(BPJ) al PDL Gorj. Stă însă pe burtă nici două luni de zile, apoi începe “să producă” boacănă după boacănă, în ciuda faptului că este avertizat de Ion Ruşeţ să aibă grijă la ce face şi la ce spune. Picătura care i-a umplut paharul lui Fugaru vine de la faptul că acesta nu figurează pe lista de delegaţi la Convenţia Naţională a PDL. Începe să tune şi să fulgere la adresa lui Ruşeţ pe care înainte să intre în partid îl peria de zor. Profită de faptul că Vasile Blaga nu îşi adjudecă conducerea PDL, şi sare asupra lui Ruşeţ cu acuze care de care mai nepotrivite. Îşi creează astfel atmosfera atât de favorabilă, ridicând nervii multora dintre liderii de organizaţie, care ajung să îl privească chiorâş. Nu se mulţumeşte nici cu asta şi continuă, aducând acuze grave lui Ruşeţ, sperând că îşi va crea propria gaşcă în PDL Gorj, mai precis, că îşi va atrage de partea sa pe foştii oameni ai lui Manţog, pentru a da jos cu liderul ales. Să nu uităm că Fugaru visează la o candidatură la şefia Consiliului Judeţean Gorj, post la care nu poate râvni din cauza lui Ruşeţ.

Senatorul ia măsuri

Băgat în gura cârtitorilor din PDL Gorj, Ion Ruşeţ promite în cele din urmă măsuri împotriva lui Fugaru. Nu spune însă lucrurile pe şleau, se leagă însă de activitatea inexistentă a lui Fugaru la Târgu-Cărbuneşti. Ruşeţ critică astfel lipsa de implicare a lui Fugaru la organizaţie, neluând însă în calcul faptul că pedelistul de la Cărbuneşti face pe porta-vocea partidului în fiecare zi, dând turul televiziunilor în căutare de senzaţional. Apoi, ce-i drept PDL-ul i-a permis lui Fugaru să fie comunicatorul partidului, în lipsa altora care preferă comoditatea în locul “sticlei”. Nimeni nu spune însă despre ce măsuri este vorba, probabil un avertisment, ce va fi înregistrat, cu siguranţă, de Fugaru, care se îndeletniceşte cu astfel de practici. Să nu uităm că Fugaru(fost miliţian) a înregistrat cu telefonul mobil o negociere purtată în biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, asta pe vremea când el conducea PRM Gorj. Dar dacă este să dăm un pronostic, suntem convinşi că Fugaru nu va păţi nimic deşi Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al PDL Gorj spunea: “a făcut nişte declaraţii care au produs tensiuni. Va trebui să avem o discuţie cu domnul Fugaru, o discuţie serioasă, pentru ceea ce înseamnă imaginea pe care dorim să o creăm partidului, pentru că nu este normal să ne atacăm colegii în public. Cu atât mai mult că este vorba despre preşedinte. Chestiuni de genul acesta se discută la partid”. Vâlceanu anunţă şi discuţia privind declaraţiile nepotrivite ale mai multor pedelişti la adresa lui Ruşeţ la şedinţa BPJ-ului de joi seara.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here