PDL, de râsul curcilor în sondaje la Gorj

294

PD-1Rezultatele sondajelor efectuate de Partidul Democrat Liberal la Gorj încă n-au fost date publicităţii şi suntem curioşi să aflăm cu câte procente vor fi umflate. Din surse din interiorul partidului, am reuşit să aflăm cifrele care stau în dreptul PDL privind încrederea pe care electorii din Gorj o acordă acestei formaţiuni politice. Ele sunt, însă de tot râsul. Dacă la judeţ, PDL nu obţine mai mult de 7%, la municipiul Târgu-Jiu, PDL nu poate trece de 3%.

PDL Gorj a anunţat că va da publicităţii rezultatul sondajelor efectuate, în această săptămână. Oficial, ele deja au sosit, însă cifrele obţinute la încrederea în partid, i-a dat pe spate şi pe cei care solicitaseră acest sondaj. Astfel, dacă la Târgu-Jiu pentru câştigarea Primăriei, toată lumea se aştepta ca procentul să fie mic, surpriza vine, de această dată, şi din judeţ. Doar un 3% ar obţine Partidul Democrat Liberal la Târgu-Jiu, iar candidaţii partidului, sub acest procent. De cel mai mare procent dintre cei puşi pe listă la Primăria Târgu-Jiu se bucură, dacă putem spune aşa, preşedintele PDL din Târgu-Jiu, Nicolae Daviţoiu, undeva sub 3%, restul Rodica Dârnu şi Nicolae Cilibiu, obţinând scoruri umilitoare.

Sondaj fără Marcel Romanescu!

La judeţ, PDL Gorj are un avans de 4 procente, obţinând, aşadar 7% încredere din partea populaţiei. Măsurile luate de Guvern au creat o nemulţumire majoră în rândul oamenilor, determinând un asemenea procent. Din acest sondaj au lipsit câteva persoane care puteau aduce mai multe procente partidului, printre ei şi Marcel Romanescu. Având în vedere rezultatele catastrofale din aceste sondaje, PDL Gorj doreşte să mai comande altele, incluzând în ele nume care ar putea schimba cu câteva procente. Rămâne să vedem ce va comunica oficial PDL în faţa unui procent de 3% la municipiu şi 7% la judeţ.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here