PD-L Gorj, în febra alegerilor interne

281

IMG_4055Urmează trei luni de foc pentru organizaţia PD-L Gorj. Liderul filialei, Ion Ruşeţ susţine însă că filiala este acum în plin proces de alegere a liderilor pe secţii de votare, după care vor urma alegerile la nivelul tuturor localităţilor. Programul alegerilor în PD-L Gorj a fost aprobat de CODA, dar urmează să se stabilească graficul pe localităţi.

Pregătirile pentru alegerile din martie din cadrul PD-L Gorj a creat agitaţie în rândul pedeliştilor. Şi asta deoarece se aleg noii lideri ai filialei de la organizaţiile inferioare spre cea superioară. ,,Începând cu 14 ianuarie şi până în 18 februarie vom avea alegeri la nivelul localităţilor, pe 12 februarie vom avea alegeri la municipiul Motru, în 20 februarie la organizaţia de femei iar în 26 februarie la municipiul Târgu-Jiu. După 26 februarie vom începe depunerea de candidaturi pentru preşedinte şi celelalte funcţii din Biroul Permanent Judeţean şi în prima decadă a lunii martie vor avea loc alegeri pe colegiile electorale”, a declarat Ion Ruşeţ.

Pentru alegerile privind organizaţia municipală nu s-a anunţat până în prezent nicio candidatură. ,,Probabil în jurul datei de 15 februarie vor fi anunţate primele candidaturi”, dă însă asigurări şeful PD-L Gorj.

Cadru democratic

Ion Ruşeţ a menţionat, de asemenea, că mai sunt însă câţiva pedelişti care nu sunt de acord cu acest program de alegeri şi cu graficul alegerilor pe localităţi. Ruşeţ spune însă că aceste nemulţumiri nu ar fi întemeiate. ,,Nu văd logica acestor nemulţumiri. Dimpotrivă aceşti oameni ar trebui să fie mulţumiţi deoarece creăm un cadru democratic pentru desfăşurarea alegerilor”, a menţionat Ruşeţ.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here