PD-L Gorj, cu doi peremişti în plus

281

Peremiştii gorjeni au pierdut doi membrii importanţi, în ultimele luni, în favoarea PD-L. Cei doi deţineau funcţii în partid şi posturi de consilieri locali, la Alimpeşti şi Crasna. Acum însă ambii au trecut la partidul lui Boc ori simpatizează acum cu PD-L-ul.

Reprezentanţii PRM Gorj fac acum un recensământ al membrilor organizaţiei. Asta deoarece vor să ştie cu precizie care sunt noii intraţi în organizaţie, dar şi să aibă o situaţie clară cu privire la foştii membrii de partid. Din prima însă, fără acest recensământ, peremiştii au constatat că au cu doi membrii în minus, aceştia trecând acum, mai mult sau mai puţin, în barca portocalie. ,,Bocşe este la PD-L, nu ştiu dacă a semnat adeziune pentru că statutul dumnealui nu îi permite şi acesta a fost motivul pentru care a plecat din PRM. Vă rog să verificaţi listele electorale de la secţiile din Crasna să vedeţi din partea cărui partid a fost Bocşe. În ce o priveşte pe Gabriela Avram, pentru care am făcut campanie electorală, chiar dacă dumneaei, din anumite motive, nu o spune, noi ştim că a forţat-o PD-L-ul să treacă la ei”, a declarat Gheorghe Bucălăete, prim-vicepreşedintele PRM Gorj.

Campanie gratis

Iulian Bocşe a fost unul dintre candidaţii intraţi în cursa pentru şefia PRM Gorj, el fiind învins însă de Ion Fugaru. Acum lucrează în Bucureşti, renunţând anul trecut la funcţia de consilier local de la Crasna, fiind angajat al Ministerului de Interne. Cu toate aceste, el a fost însă membru într-o secţie de votare, la ultimele alegeri, ca reprezentant al PD-L.

În ce o priveşte pe Gabriela Avram, acesta nu mai este din vara anului trecut consilier local al PRM la Alimpeşti, ea fiind preşedinta organizaţiei PD-L din această localitate, imediat după ce şi-a schimbat culoarea politică.

Anamaria STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here