Paznicul ELCFU Motru, scos cu poliția din post! Și-a cerut șefului de obiectiv al Safety salariul pe luna mai

558

Gheorghe Blendea, angajat al SC Safety Security SRL Caracal din 5 mai 2018, a fost scos din obiectiv astăzi, de către șeful său, care a chemat la fața locului polițiștii din Motru. Omul a pățit această rușine deoarece a avut curajul să-și solicite salariul pe luna mai. În replică paznicul a fost însă informat, printr-un sms, că din 16 iunie își va face serviciul la Cariera Husnicioara, aflată la 40 de km de domiciliul salariatului.

Blendea a refuzat mutarea la Husnicioara și a cerut să i se plătească doar orele prestate, în număr de 224. În paralel a sesizat ITM Gorj în legătură cu contractul de muncă semnat de el pe 5 mai dar înregistrat la ITM abia pe 2 iunie.

Șeful său de obiectiv, același care conduce tura și patrula din ELCFU  și din Cariera Lupoaia, acesta fiind cel care livrează și pizza la Pizzeria Elegance Motru(SRL-ul lui Cristea Fluerătoru), l-a scos astăzi la ora 16.00 pe salariat din obiectiv, cu poliția, fără ca angajatul să primească ceva scris.

,,Voi da firma din Caracal în judecată pentru drepturile salariale neacordate și pentru luna pe care am muncit-o la negru. Menționez că am sunat patronul de la Caracal, pe Nedeianu, pentru a mi se elibera o adeverință de salariat necesară pentru medicul de familie, în vederea unui control la spital, dar am fost refuzat de Safety care m-a trimis, în schimb, la TMG Guard, firmă la care nu mai lucrez din lua mai. Avertizez salariații Safety, pe această cale, că și ei vor păți același lucru ca și mine, mai devreme ori mai târziu, adică vor munci la negru și pe gratis la firma de pază aflată sub contract cu CE Oltenia”, a declarat Gheorghe Blendea.

Contractul Safety Security cu CE Oltenia, încheiat în mai 2018 pentru trei luni de zile, lasă mult de dorit, dar compania se facă că nu vede că firma din Caracal este praf la toate capitolele. Deja, societatea de pază a fost amendată de două ori de poliție pentru deficiențe găsite în urma unor verificări în obiectivele de pază ale CEO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here