Pavel a ratat punerea în libertate

191

Extrem de promptă pare să fi fost instanţa supremă în cazul primarului suspendat din Peştişani, ieri complexul de cinci magistraţi dispunând ca Florin Pavel să rămână în continuare în spatele gratiilor, aşa cum cereau procurorii prin recursul formulat la decizia completului de trei judecători, care acceptase punerea în libertate a edilului.

Dacă la începutul săptămânii instanţa de fond fusese de acord cu judecarea primarului în libertate, ieri lucrurile au luat o întorsătură nedorită de către Pavel, completul de cinci judecători dând decizia finală, aceea ca el să fie în continuare judecat în stare de arest preventiv. Decizia de acum a fost o copie la indigo a celei de săptămâna trecută, când edilul formulase o altă cerere de a fi lăsat liber, la instanţa de cinci judecători pierzând bătălia finală.
Ca urmare, Florin Pavel nu mai poate spera prea curând la o punere a sa în libertate, el urmând să fie judecat la sfârşitul lui aprilie pentru faptele de care este acuzat şi pentru care a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj alături de alţi cinci inculpaţi. Dosarul s-a mutat de la Târgu-Jiu la Bucureşti odată ce liderul liberal Dian Popescu a devenit senator, acesta fiind inculpat alături de fratele său, Gabriel, dar şi de secretarul adjunct din Ministerul Economiei, Dumitru Pârvulescu, precum şi de omul de afaceri Dan Radu Floarea şi de dirigintele de şantier de la firma acestuia, Nicolae Isar.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here