Patru posturi în administraţie, scoase la concurs în Gorj

381

Patru posturi publice sunt scoase la concurs, în Gorj, în această perioadă. Este vorba de un post de consilier principal în cadrul compartimentului Cooperare, Dezvoltare Locală, Achiziţii Publice la Primăria Baia de Fier, arhitect-şef şi consilier la compartimentul Investiţii din cadrul primăriei Ţicleni, precum şi un post de poliţist local în cadrul Biroului Protecţie Mediu şi Disciplină în Construcţii a municipiului Târgu-Jiu.

La sfârşitul lunii martie, mai multe primării din judeţ organizează concurs pentru ocuparea mai multor funcţii vacante de execuţie în administraţia locală. Primăria Comunei Baia de Fier, Judeţul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul aparatului de specialitate al Primarului – Compartimentul Cooperare, Dezvoltare Locală, Achiziţii Publice. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă – profil tehnic sau economic; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani, precum şi cunoștințe operare PC la un nivel mediu. De asemenea, cunoștințe de limba engleză la un nivel mediu citit şi scris. Pentru acest post, prima probă, cea scrisă, va fi susţinută pe 25 martie, următoarea, respectiv interviul, fiind programată pe 27 martie.
Şi Primăria Țicleni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere, vacantă de arhitect-șef. Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură, precum şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani. Concursul va avea loc pe data de 25 martie, proba scrisă începând cu ora 10.00, iar interviul va avea loc pe data de 27 martie începând tot cu ora 10.00. Administraţia locală din Ţicleni caută de asemenea şi consilier, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Investiţii. Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe inginereşti. Concursul pentru ocuparea acestei funcţii va avea loc pe data de 18 martie, ora 10.00 proba scrisă, iar pe data de 20 martie, interviul.
În data de 25 martie, ora 10.30 va avea loc proba scrisă pentru ocuparea postului de poliţist local, clasa I, grad profesional superior în cadrul Biroului Protecţie Mediu şi Disciplină în Construcţii a municipiului Târgu-Jiu.
Se cere o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani. Proba interviului va avea loc pe data de 27 martie 2014.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here