Patru bărbaţi, cercetaţi pentru distrugere

145

retinuti (2)Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au dispus, ieri, reţinerea pe timp de 24 de ore a patru suspecţi, învinuiţi de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Ieri, in jurul orei 03:42, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost solicitaţi prin apelul de urgenţă 112, să intervină într-un bloc situat pe strada Prieteniei din localitate, întrucât mai multe persoane provoacă deranj public şi distrugeri pe scara blocului. La faţa locului a ajuns imediat o patrulă mixtă poliţist-jandarm. Au fost depistaţi mai mulţi tineri, ce se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi care se manifestau violent. Cu sprijinul altor poliţişti şi a grupei de intervenţie a I.J.J. Gorj, s-a procedat la imobilizarea persoanelor recalcitrante, tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani. Trei dintre bărbaţi sunt din oraşul Rovinari, iar unul din comuna Costeştii din Vale, judeţul Dâmboviţa. Gălăgioşii au fost conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari. Poliţiştii au stabilit că cei în cauză, sub pretextul că un locatar al blocului în care au fost depistaţi de poliţişti, a aruncat cu un obiect de sticlă pe plafonul autoturismului unuia dintre ei, au lovit şi distrus opt uşi ale apartamentelor de la etajele superioare.

Pe numele suspecţilor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea celor patru suspecţi, pe timp de 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj. În cursul zilei de azi, poliţiştii îi vor prezenta pe suspecţi, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here