Patru angajări la o primărie din Gorj

3781

Primăria Comunei Baia de Fier organizează concurs de angajare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a patru posturi la Centrul de zi de socializare și petrecere a timpului liber (tip club) pentru bătrâni.

Sunt vacante funcțiile de șef centru, asistent social debutant, educator debutant și asistent medical generalist debutant.

Postul de șef de centru necesită studii superioare în psihologie, asistență socială sau sociologie, cu o vechime de minim 2 ani în domeniul serviciilor sociale, sau studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul juridic, medical, economic sau al științelor administrative, cu o experiență de cel puțin 5 ani în domeniul serviciilor sociale.

Cei interesați de postul de asistent social debutant trebuie să aibă studii superioare în domeniul asistență socială, să aibă aviz de exercitare a profesiei de asistent social și să fie înscriși în Colegiul Național al Asistenților Sociali din România.

În schimb, absolvenții de liceu pedagogic, specializările educator, învățător-educator sau educator-puericultor pot participa la concursul pentru ocuparea postului de educator debutant.

Iar pentru postul de asistent medical generalist debutant este nevoie de studii postliceale sanitare absolvite cu diplomă de școală sanitară postliceală în specialitatea „asistent medical generalist”.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 16 februarie 2023, ora 16.00.

Proba scrisă are loc pe 28 februarie, iar interviul, pe 3 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here