Pătrăşcoiu, singurul candidat la şefia Aparegio Gorj

503

Astăzi, la ora 14:00, expiră termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere a candidaţilor pentru şefia societăţii, care asigură serviciile de apă şi canal pentru municipiul Târgu-Jiu şi alte câteva oraşe din judeţul nostru, Aparegio Gorj. Deşi au fost vehiculate şi alte nume care ar putea prelua frâiele societăţii, singurul candidat viabil şi real a rămas Traian Pătrăşcoiu, consilier municipal, care şi-a depus în cursul zilei de ieri dosarul de înscriere la concurs. Pătrăşcoiu îndeplineşte condiţiile de participare pentru deţinerea funcţiei lăsate libere de fostul director, Ion Popescu.

Demisia lui Ion Popescu din funcţia de director general al societăţii s-a produs la finele anului trecut, iar până ce va fi declarat un nou director, cel care conduce în interimat Aparegio Gorj este actualul director tehnic, Ilie Vlădoescu. Odată cu aflarea veştii despre demisia lui Popescu, au început să apară şi doritorii pentru această funcţie. Cel mai intens nume vehiculat care aspiră la funcţia de conducere a societăţii judeţene este consilierul local Traian Pătrăşcoiu. Acesta a declarat încă de la anunţarea vacantării funcţiei de conducere de la Aparegio că îşi pregăteşte lucrarea de management, are experienţă în funcţii de conducere, şi este pregătit să facă faţă şi altor eventuali participanţi la concursul pentru ocuparea şefiei Aparegio Gorj.
Tot Pătrăşcoiu era până aseară, la închiderea ediţiei, singurul care şi-a depus dosarul de candidatură pentru concursul de director. “Astăzi (n.r. ieri) îmi voi depune dosarul. Nu ştiu sigur dacă şi-a mai depus şi altcineva dosarul dar am auzit că aş fi singurul candidat. Dosarul este complet, îndeplinesc toate cerinţele, lucrarea de management este gata de ceva timp şi am redactat-o cu multă atenţie şi fără ajutorul nimănui deoarece la vârsta şi la experienţa mea nu am avut nevoie de sprijinul nimănui. Dacă va fi să trec cu bine de acest concurs, voi face faţă cu brio funcţiei”, a declarat, ieri, Traian Pătrăşcoiu.
Selecția candidaților se va realiza prin parcurgerea celor două etape după cum urmează: proba I (eliminatorie) – verificarea îndeplinirii condițiilor de eligibilitate a candidaților; proba II (eliminatorie) – prezentarea/susținerea lucrării proprii privind “Eficientizarea activității unei societăți comerciale furnizoare de utilități publice (apă-canal), inclusiv în contextul accesării fondurilor comunitare nerambursabile postaderare”, în cadrul probei interviu pentru candidații declarați “admis” după proba I. Lucrarea proprie cu titlul “Eficientizarea activității unei societăți comerciale furnizoare de utilități publice (apă-canal), inclusiv în contextul accesării fondurilor comunitare nerambursabile postaderare” nu este limitată la un număr de pagini (plus anexe) și trebuie să conțină punctul de vedere al candidatului asupra dezvoltării și evoluției unei societăți comerciale, în perioada anilor 2015 – 2020. Data prezentării lucrării este programată pentru 4 februarie, ora 12:00, iar punctajul minim necesar pentru a fi declarat “admis” este de 70 de puncte.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here