Patiserie amendată pentru mizerie

1731

Un laborator de patiserie a fost amendat pentru mizerie. Sancțiunea este de 12.000 de lei și a fost aplicată de Direcția Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor Gorj. „În timpul controalelor efectuate în perioada 30 august – 5 septembrie au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 23.500 lei, unor obiective situate în Licurici, Rovinari și Târgu-Jiu. Astfel, o amendă de 12.000 lei a fost aplicată unui laborator de patiserie, pentru neigienizarea și neîntreținerea corespunzătoare a spațiilor și echipamentelor, identificarea unor neconformități structurale și de dotări și lipsa lotizării materiilor prime, implicând nedemonstrarea trasabilității produselor finite”, a comunicat DSVSA Gorj.
O amendă de 10.000 lei a fost dată unui supermarket întrucât operatorul economic nu a depus la DSVSA Gorj documentația pentru înregistrarea sanitară-veterinară și pentru siguranța alimentelor, având în vedere modificarea condițiilor structurale, de dotare și a activităților desfășurate.
Conducătorul unei autoutilitare care a fost depistat transportând pâine și produse de patiserie cu un mijloc de transport neînregistrat a fost amendat cu 1.500 de lei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here