Paști: „Nu mă târăsc în genunchi”!

366

Preşedintele organizaţiei PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a anunțat că va discuta sancționarea lui Pasti în următoarea ședință a conducerii organizației, după declarațiile consilierului municipal vizavi de Liviu Dragnea.

„Este ilogic să emiţi o părere personală în spaţiul public, atâta timp cât eşti înregimentat politic şi, mai mult decât atât, eşti consilier local, pus pe listă de către Partidul Social Democrat. Astfel de atitudini nu mai sunt agreate de către conducerea PSD Gorj, motiv pentru care domnul Cristian Pasti Toader va fi pus în discuţie în următorul Biroul Permanent Municipal al PSD Târgu-Jiu” , a anunţat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

În replică, Toader Pasti a spus că îşi menţine punctul de vedere. „Dacă vor considera că am lezat cu ceva oamenii din PSD, Partidul Social Democrat, pot să decidă orice în privinţa mea. Nu e nicio problemă pentru mine. S-ar putea ca timpul să îmi dea mie dreptate. (…) Eu nu pot să mă schimb peste noapte, aşa consider eu, am o judecată, am în spate ani de învăţătură, de facultăţi, mi-am spus o părere, eu nu pot sa mint. Dânşii hotărăsc, cu cât mai repede, cu atât mai bine. Eu cred că mi-am făcut datoria. Dacă voi fi exlus, nu e nicio problemă pentru mine. Prefer să mor în picioare. Nu mă târăsc în genunchi” , a declarat Toader Pasti Cristian  pentru Mediafax.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here