Pasionații de motociclete și muzică rock, așteptați la Baia de Fier

516

În acest weekend, în comuna gorjeană Baia de Fier și pe Transalpina vor ajunge numeroși motocicliști, care vor participa la cea de-a doua ediției a festivalului Slowride Transalpina. Ca și anul trecut, manifestarea cuprinde un concert de muzică rock, o paradă a motocicletelor, dar şi realizarea tricolorului din motociclete.

Amatorii sportului pe două roți și iubitori ai muzicii rock sunt așteptați, la sfârșitul săptămânii, în Gorj. Astfel, sute de motociclişti sunt aşteptaţi în comuna Baia de Fier şi pe Transalpina, la Festivalul Slowride Transalpina Fest. Ajuns la cea de-a doua ediţie, evenimentul va fi organizat în perioada 13-15 iulie, în comuna Baia de Fier, de Slowriders RC, în parteneriat cu Prefectura şi Consiliul Judeţean Gorj, precum şi cu primăria din localitate. Programul festivalului cuprinde un concert de muzică rock, o paradă a motocicletelor, dar şi realizarea tricolorului din motociclete, pe Transalpina. La concertul de muzică rock, capete de afiş vor fi două trupe cunoscute: Zdob şi Zdub şi Viţa de Vie. Gazda festivalului va fi Cristian Hrubaru.

Urmează Rockfest Transalpina
Staţiunea montană Râncă găzduieşte, în perioada 27-28 iulie 2018, o nouă ediţie a RockFest Transalpina. Trupe rock de renume îi vor delecta pe iubitorii muntelui şi ai muzicii de calitate. Principalul organizator al Rockfest Transalpina este Consiliul Judeţean Gorj, care a luat în calcul organizarea mai multor evenimente în sezonul estival pentru zona Rânca, astfel încât să fie atraşi cât mai mulţi turişti în zona montană a Gorjului.
Festivalul Rockfest Transalpina va avea loc în zilele de 27 şi 28 iulie. Va fi vorba de un concert-maraton care va debuta pe 27 iulie, la ora 18.00 şi se va încheia cu mult după miezul nopţii, pe 28 iulie. Programul festivalului a fost definitivat de către organizatori. Pe 27 iulie vor concerta pe scena de la poalele Munţilor Parâng: Ovidiu Anton, Bucovina, Celelalte Cuvinte şi renumita trupă Iris. De asemenea, pe 28 iulie vor cânta la Rânca Ember Fire, Scarlet Aura, Bucium, Dave Evans & The Rock. Turiştii îşi pot face de acum rezervări la pensiunile din staţiunea turistică Rânca sau îşi pot programa concediile către finalul lunii iulie, pentru a prinde un loc la un festival de rock în zona montană.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here