Pască fără aluat cu fulgi de ciocolată

515

INGREDIENTE:
• 1000 grame brânză
de vaci
• 7 ouă
• 200 gr unt
• 4 linguri făină
• 4 linguri griș
• 200 gr zahăr
• 100 gr fulgi de ciocolată
• 1 plic praf de copt
• 100 gr ciocolată
• 80 ml smântână dulce

MOD DE PREPARARE:
Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă iar gălbenușurile se mixează cu zahărul și untul la temperatura camerei. Se încorporează apoi, rând pe rând, brânza dulce, spuma de albușuri, făina amestecată cu praful de copt și fulgii de ciocolată. Compoziția obținută se toarnă într-o formă cu pereți detașabili, acoperită cu foaie de copt, și se bagă la cuptor pentru aproximativ 40 de minute, la 180 de grade, până se rumenește deasupra. Se face apoi o glazură, topind ciocolata cu smântâna pe bain-marie, și se toarnă pe pasca răcită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here