Pasăre: “Dorim să înfiinţăm un Economat în Târgu-Jiu”

127

nicolae pasare nouPrimul magazin Economat din municipiul nostru ar putea fi deschis în această vară. El se adresează sindicaliştilor de la PUBLISIND. Concomitent cu cel din municipiul nostru, alte două astfel de magazine vor fi deschise la Constanţa şi în Sectorul 3 din Capitală.

Nicolae Pasăre, preşedintele Sindicatului Salariaţilor din DGASPC Gorj spune că din această vară membri sindicatului său vor putea să-şi achiziţioneze produse alimentare la preţuri mult mai mici decât cele practicate în restul magazinelor de profil din municipiul nostru. Pentru angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, care au venituri foarte mici, posibilitatea achiziţionării de produse alimentare la preţuri reduse constituie un mare avantaj. “Dorim să înfiinţăm un magazin Economat la Târgu-Jiu, până în vară. Produsele comercializate în acesta vor avea preţuri foarte mici, de care se vor putea bucura angajaţii DGASPC Gorj, care sunt membri ai sindicatului nostru. Iniţiativa a fost a noastră, iar PUBLISIND – ul a răspuns solicitării noastre şi s-a implicat în realizarea acestui obiectiv. Vor fi deschise trei magazine de acest tip, unul la Târgu-Jiu, altul în Constanţa şi cel de-al treilea în Sectorul 3 din Bucureşti”, a declarat Nicolae Pasăre, preşedintele Sindicatului Salariaţilor din DGASPC Gorj.

400 de angajaţi ai DGASPC, clienţii Economatului

Economatul ce urmează a fi deschis la Târgu-Jiu se adresează membrilor PUBLISIND. La nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, 400 de salariaţi vor putea să-şi cumpere produse de la Economat. Aceştia sunt membri ai Sindicatului Salariaţilor din DGASPC, organizaţie sindicală afiliată la PUBLISIND. “Accesul în magazinul Economat se face pe baza cardurilor de membru PUBLISIND. Noi avem aproximativ 400 de membri, care vor beneficia de facilităţile Economatului”, confirmă Nicolae Pasăre, preşedintele Sindicatului Salariaţilor din DGASPC Gorj.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here