Pasagera din Porsche-ul fostului decan a încercat să se sinucidă

345

Tânăra implicată în accidentul feroviar de la Țânțăreni a încercat azi-noapte să își pună capăt zilelor. Aceasta a înghițit substanțe caustice. Inițial, eleva din Târgu-Cărbunești a fost transportată la spitalul din oraș, iar după ce a primit îngrijiri medicale, minora a fost transferată la Târgu-Jiu. Mama sa a refuzat să facă declarații, precizând doar că ”este bine”. Adina a spus că a recurs la acest gest, după ce a fost acuzată că ar fi avut o relație cu profesorul universitar în vârstă de 57 de ani.

“Ne cunoșteam, dar nu foarte bine. Avem o prietenă comună. Vorbisem cu părinții. Știau că vin acasă cu o cunoștință, pentru că nici eu nu îl știu foarte bine pe dânsul să fi spus și un nume. Nu m-a luat din stradă. Când am ieșit de la dentist eram pe stradă și el era la semafor. A coborât să mă salute, să mă întrebe ce fac. Ne știam de la o prietenă și a zis că el credea că sunt acasă, că ne-am întâlnit în Târgu-Jiu, când eram cu o prietenă și era și el la piscină. I-am zis că o să merg acasă și a zis că a fost prin mall și pot să merg cu el. Nu mi s-a părut nimic deplasat. El nu a văzut semnalul. Eu nu am fost atentă. Mă jucam pe telefon. Nu am auzit nici semnalul sonor, pentru că era muzica în blană. Cred că era chiar la maxim și în mașina aceea chiar se aude bine. El m-a întrebat dacă vine trenul, nu mi-am dat seama în ce sens mă întreabă. M-am uitat. Nu am văzut niciun tren. Privirea mea era spre partea în care venea trenul. Am spus că nu și în secunda următoare m-am uitat în față și trecea trenul. Mă țineam de ușa mașinii și, fiind spulberată ușa, am fost aruncată din mașină. El a zis că s-a uitat la semafor și era verde. Apoi s-a făcut imediat roșu. Afară era lumină. Eu am băgat muzica la maxim. Era pe radio. M-au afectat zvonurile care au apărut. Eu m-am jucat pe telefon în majoritatea timpului. Apoi pe Facebook. Nu am țipat că nu am avut timp. El nu mai știa de el. Era în stare de șoc. Atunci când m-am ridicat de pe calea ferată m-am uitat la el, era în șoc. În mașină. Avea și centura pusă. Apoi a sunat la 112 un om care era în trafic și culmea că era și polițist”, a declarat Adina.

 

adina  as2

“Numai cu ajutorul lui Dumnezeu am scăpat. Eu nu vreau să fac alte declarații. Nu am nicio treabă cu fata aceasta. Am luat-o la ocazie”, a precizat Constantin Căruntu, pentru Gorjeanul.

 

Reamintim că, luni seara, fostul decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice, din cadrul Universității Constantin Brâncuși, a fost implicat într-un accident feroviar, în comuna Țânțăreni. Acesta se afla la volanul  unui  autoturism Porsche, în momentul în care mașina a fost lovită de tren. În bolidul de lux se afla și tânăra care va împlini în această lună 18 ani, din Târgu-Cărbunești. Aceasta a refuzat internarea, după ce a ajuns la spital. Amândoi au scăpat miraculos după ce autoturismul a fost grav avariat.  ”Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 57 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Craiova, proprietate personală, la trecerea la nivel de cale ferată din satul Floreşti, nu a acordat prioritate de trecere unui tren personal, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, o pasageră de 18 ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, aflată pe scaunul din dreapta al autoturismului, a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul Orăşenesc Turceni, unde i-au fost efectuate investigaţii medicale, nefiind internată”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

4 COMENTARII

  1. Si prin Tg Jiu cand trece proful Caruntu , la fiecare semafor opreste autoturismul Porsche si coboara să salute, să întrebe ce fac pe toate tinerele de 18 ani . Dupa aceea le duce pe toate , pe rand , acasa la TG Carbunesti .Acum o sa si ia dom profesor un autobus . Ha, ha , ha dom profesor ce prosti suntem noi si ce destept te crezi matale .

  2. Profesor universitar la fabrica de diplome Brancusi???:)))) Frate acolo toate nulitatile sunt profesori universitari!!!Pacat ca iasa studenti mediocrii care le ocupa locul tineriloR valorosi de la alte universitati de prestigiu si care aleg calea de a pleca din judet!Vom ramane cu acesti retardati in administratie,invatamant,etc si acest judet va disparea incetul cu incetul.PACAT!!!!

  3. Maine-poimaine auzim ca si don profesor si-a taiat neste extremitati, limba de esemplu, sa nu mai creada cineva ca are vreo treba cu martancele de 18 ani. Dar au fost cusute la loc la spitalul din Carbunesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here