PAS Gorj are speranţe mari pentru alegerile din 2012

236

tauru si dudau 029Conducerea Partidului Alianţa Socială (PAS) Gorj nu mai continuă să spere. Partidul vrea ca anul viitor să obţină la nivel judeţean câteva mandate de primar în judeţ şi mult mai multe de consilieri, dar şi un loc bun în Consiliul Judeţean.

Potrivit lui Gheorghe Dudău, preşedintele PAS Gorj spune că la ora actuală, în judeţul nostru, partidul are circa 5.000 de membri, dar numărul este în continuă creştere. „Sperăm ca până la alegerile locale de la anul să avem structuri în toate localităţile din Gorj. Intenţionăm de asemenea să avem o serie de candidaţi la primării, pentru funcţia de primar, dar şi consilieri locali, şi chiar se vor depune candidaturi pentru Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Târgu-Jiu. Dorinţa noastră este să avem cât mai mulţi consilieri şi primari”, a declarat Dudău.

Candidaturi sub numele de PCR

Deşi se luptă de ceva vreme pentru a obţine permisiunea ca PAS să îşi schimbe numele în Partidul Comunist Român, instanţa nu le-a dat acestora câştig de cauză. „La ultimul congres, s-a hotărât schimbarea denumirii în Partidul Comunist Român. Instanţele judecătoreşti nu ne-au dat câştig de cauză dar nici nu ne-au interzis să ne folosim de această denumire. Dosarul a ajuns la Curtea Europeană a Drepturilor Omului şi acum aşteptăm să primim înştiinţare la procesul de acolo. Sperăm ca pentru alegerile parlamentare să candidăm sub sigla PCR, care nu se va schimba, ci doar în locul PAS va fi trecută noua denumire. De la fostul Partid Comunist dorim să oprim ceea ce a fost bun şi să înlăturăm ce a fost rău”, a precizat preşedintele PAS Gorj. În acest sens, conducerea judeţeană a PAS cheamă alături pe foştii membri ai Partidului Comunist: „Îi aşteptăm pe toţi foştii membri, cu carnetele de partid şi îi asigurăm că astfel vor avea continuitate. Noi suntem un partid sărac şi nu ne-am permis să comandăm sondaje, dar în ţara asta, 80% din populaţie spune că era mai bine pe vremea lui Ceauşescu, aşa că sperăm că acele procente se vor regăsi în PAS. Nu e important sondajul, ci ceea ce trebuie să facem pentru ţară”.

Izabella Plăstoi

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here