Pârvu îl acuză pe Mangia: “Nu vreau să mai am de-a face cu italienii!”

355

Daniel Pârvu, antrenor secund şi translator pentru Devis Mangia la Universitatea Craiova, a renunţat la contractul cu trupa din Bănie. Acesta îi acuză pe italienii din staff că au făcut tot posibilul să-l îndepărteze atât pe el, cât şi pe antrenorul cu portarii, Cătălin Mulţescu.
“Doar în primele două luni lucrurile au mers ok. Apoi, uşor, uşor s-au complicat. Au devenit din ce în ce mai aroganţi şi li se pare că ne sunt superiori nouă, românilor. Mi-au făcut o mulţime de şicane pentru a mă determina să plec. Eu am venit la Craiova ca antrenor secund. Asta scria în contractul meu. Am acceptat să-l ajut pe Devis şi cu traducerea şi interpretarea. Dar, după vreo două luni, eram privit ca un intrus de oamenii lui Mangia. Nu mai eram lăsat să-mi fac meseria de antrenor secund. Nu eram chemat la şedinţe, se fereau să vorbească cu mine, tăceau când apăream eu, nu primeam programul echipei. De altfel, ei aveau o atitudine urâtă şi faţă de ceilalţi români din staff”, a spus Pârvu pentru Digi Sport.
Piteşteanul de 43 de ani, care a absolvit Şcoala de Antrenori de la Coverciano, a rămas surprins de atitudinea lui Mangia. “Eu sunt de 15 ani în Italia, dar aşa ceva nu mi s-a întâmplat. Realmente sunt stupefiat! Vreau însă să mulţumesc clubului. Normal că se merge pe mâna antrenorului, încearcă să-i creeze toate condiţiile, dar mie mi-au propus să rămân în cadrul clubului până la vară. Am refuzat din start, nu vreau să mai am de-a face cu italienii. Pe perioada vacanţei nu am primit nicio informaţie, iar când stabilisem programul familiei, pentru că eu urma să mă prezint la reunire, m-a sunat Devis. Mi-a spus că întrerupem colaborarea. Craiova mi-a intrat la suflet şi m-am îndrăgostit de suporteri. Voi încerca să ajung cât mai des la meciuri şi sunt dispus să revin oricând, dacă voi fi solicitat. Dar în alt staff”, a povestit antrenorul.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here