Participarea la ,,Imperiul Leilor” i-a adus câștig de cauză în cursa pentru fotoliul de primar al unei comune din Gorj

1438

Gorjeanul Gigi Șoșoi s-a făcut remarcat la nivel național în toamna anului trecut, prin participarea sa la cel de-al patrulea sezon al emisiunii ,,Imperiul Leilor”. După ce a obținut o finanțarea de 200.000 de euro pentru dezvoltarea afacerii sale, Șoșoi a fost desemnat duminică noapte noul primar al comunei Plopșoru.

În decembrie 2023, Gigi Șoșoi era desemnat candidat și intra în cursa pentru fotoliul de primar din partea PNL la Primăria Plopșoru. Notorietatea sa obținută în urma participării la emisiunea ,,Imperiul Leilor” și faptul că afacerile din acea zonă îi merg foarte bine, i-au adus lui Șoșoi victoria la alegerile locale de duminică. El este noul primar al comunei Plopșoru, înlocuindu-l în funcție pe Petre Grigorie, social-democratul care avea la activ mai multe mandate.
,,Vreau o schimbare la noi în comună și aici mă refer să clădim să construim în Plopșoru un viitor pentru toți locuitorii care sunt acum în comună și pentru cei care sper să se întoarcă din străinătate. Dorim să putem oferi facilități investitorilor și vom crea locuri de muncă pentru locuitorii comunei care nu ar trebui să plece în străinătate pentru a câștiga o pâine sau a avea un trai decent. Dragostea pentru comuna mea și încrederea în schimbare mă determină să promit că voi fi un primar sincer și capabil, cinstit, și voi pune interesul comunei înaintea interesului personal. Nu am înțeles de ce, până acum, din motive subiective sau materiale, opoziția din comuna noastră a fost doar pe listele de candidați. În realitate, începând de azi, cu sprijinul PNL, eu voi duce o luptă politică, corectă și voi fi ales primar al comunei Plopșoru. Până acum, nu a fost opoziție la Plopșoru, pentru că au fost doar interese pur personale și nu interesul comunei Plopșoru. Oamenii decid schimbarea, nu eu. Pe oamenii îi simt bine, datorită lor doresc să candidez, pentru că au zis că vor o schimbare și vor să mă susțină”, declara Gigi Șoșoi, în decembrie 2023, când a fost desemnat candidat la Primăria Plopșoru din partea Partidului Național Liberal.

A obținut 200.000 de euro de la Cristina Bâtlan
În septembrie anul trecut, Gigi Șoșoi s-a făcut remarcat la nivel național după succesul obținut prin participarea, alături de soția sa, la emisiunea ,,Imperiul Leilor”. După 15 ani de muncă în Italia, Simona și Gigi Șoșoi, cuplul din satul Olari, și-au deschis o afacere în România. Au strâns bănuț cu bănuț, pentru a-și vedea visul cu ochii. Ideea de a deschide o benzinărie eco i-a venit lui Gigi, pe când se afla în Italia. Leii au fost impresionați de povestea celor doi, dar și de businessul pe care l-au pus pe picioare. Soții din Gorj au deschis o stație peco în localitatea natală, după ce au observat că există cerere în zonă. Ei doreau să-și dezvolte afacerea și au cerut o investiție de 200.000 de euro pentru 40% din companie. Proprietarii visau să aibă în plus o grădina bio și o ferma în apropierea stațiilor, pentru ca oamenii să trăiască experiența vieții bio, chiar în timpul încărcării mașinilor. Afaceriștii de la ,,Imperiul Leilor” au fost de-a dreptul cuceriți de ambiția cuplului. I-au felicitat pentru determinarea lor și puterea de muncă. Patru lei s-au oferit să investească în afacerea lor. La final, după un moment de gândire, cuplul a ales să bată palma cu Cristina Bâtlan, care le-a oferit 200.000 de euro pentru 30% din companie.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here