Participare record la Arte Mici

351

Pe 29 februarie s-au încheiat înscrierile la cea de-a VII-a ediție a Salonului de Pictură “ARTE MICI”. Peste 1000 de lucrări au fost înscrise de către cei peste 500 de participanți. Organizatorii vor oferi peste 100 de premii. Festivitatea de premiere va avea loc pe 26 martie, la Motru.

SALONUL DE PICTURĂ “ARTE MICI” (eveniment clandestin de formă, pată şi culoare) a fost organizat și în acest an tot de Florin Preda-Dochinoiu, PRIMĂRIA MUNICIPIULUI MOTRU, CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI MOTRU, UNIUNEA ARTIȘTILOR PLASTICI MOTRU, Asociația “ȚARA NOASTRĂ, CASA NOASTRĂ”, A.C.S.R.P.P., Cotidianul “Gorjeanul” și Publicația “GAZETA DE MÂINE” (spațiu liber pentru curajul românilor de pretutindeni)”.
În acest an a fost o participare record, fiind înscrise în concurs peste o mie de lucrări. “La ediția din acest an avem participare record. Sunt undeva peste 500 de participanți, din toate colțurile lumii. Avem peste o mie de lucrări înscrise, pentru că majoritatea au trimis câte două lucrări. Vom oferi peste o sută de premii”, a confirmat Florin Preda.

arte mici2Urmează jurizarea și desemnarea câștigătorilor
În această perioadă se face jurizarea lucrărilor și urmează stabilirea câștigătorilor. Festivitatea de premiere va avea loc pe 26 martie, la Motru. Membrii juriului sunt: Nicolae Maniu (Paris, Franța), dr. Ioan Traian Mârza (Alba-Iulia, România), Michael Lassel (Fürth, Germania), Claudia Mandl (Montreal-Canada), Alexandra Maciac (Veneția, Italia), Daciana Ungureanu (Novaci, România) şi Florin Preda-Dochinoiu (Motru, România). Lucrările acestui salon nu se restituie.
Organizatorii îşi rezervă dreptul la fotografierea şi imprimarea pozelor după lucrări în vederea publicării sau în orice alt scop.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here