Partenerul român de antrenament a lui Venom Page va lupta în iFight HEROES 4

1650

Curând va avea loc gala în care se va bate luptătorul român care este partenerul de antrenament a celebrului luptător Michael Page. Gala va avea loc pe data de 24 iunie, iar noi în acest articol vom face o prefață a evenimentului și a celor mai interesante meciuri.

În cadrul galei iFight Heroes cei mai valoroși luptători de MMA din România își vor măsura forțele. Acest eveniment incendiar va avea loc pe data de 24 iunie Circul Metropolitan din București.

Persoanele care adoră luptele de MMA și doresc să plaseze pariuri pe acestă gală casele de pariuri Maxbet și Casa Pariurilor sunt cele mai bune variante. Acestea oferă clienților o secțiune variată de evenimente de MMA atât internaționale cât și locale pe care pot paria. Cotele sunt cu siguranță unele dintre cele mai bune de pe piață, iar opțiunile de pariere sunt multiple. Dacă doriți să citiți o recenzie completă despre casa de pariuri Casa pariurilor puteți accesa acest link — https://sportlocal.ro/case-pariuri/casapariurilor, pe când persoanele care vor să citească o recenzie despre Maxbet pot intra pe acest link https://sportlocal.ro/case-pariuri/maxbet.

Cu cine se va bate Laurențiu Bucă în gala iFight HEROES 4

În cadrul galei iFight Heroes vor lupta mai mulți români printre care și Laurențiu Bucă, un sportiv care acum locuiește în Anglia și care este cunoscut printre altele și pentru că s-a antrenat cu unul dintre cei mai de renume luptători de MMA din lume, ”Venom” Page. Sportivul din Bellator este cunoscut în toată lumea și performanțele lui în acest sport vorbesc de la sine. Laurenția a afirmat că a avut ocazia de a învăța foarte multe de la acesta și că a evoluat enorm ca sportiv după antrenamentele cu Page.

Laurențiu Bucă a mai spus într-un interviu că nu este doar partener de antrenament cu Page ci are și o relație de prietenie cu acesta. Cei doi sportivi de performață se antrenează de nu mai puțin de patru ani la London Shootfighters.

Pe lângă Michael Page luptătorul din România s-a mai antrenat cu nume mari din industrie precum Carlos Vemola, Amir Albazi sau Bufaldo. Pe lângă acești sportivi foarte cunoscuți Buică a mai realizat antrenamente și cu Daren Steward și Felix Klinkhammer din UFC.

Radu Zarioiu va fi sportivul cu care se va lupta Laurențiu Bucă în cadrul acestei gale. Chiar dacă nu este la fel de cunoscut și nu s-a antrenat cu sportivi la fel de titrați Radu Zarioiu este printre cei mai bine cotați luptători de MMA la amatori din România. Cu toate că nu are experiență prea mare la profesioniști făcându-și debutul în martie anul acesta tot într-o gală iFight HEROES, Radu vrea să facă o figură frumoasă și să câștige acest meci. Meciul din gala iFight HEROES 3 a fost câștiga de aceste în runda a doua prin TKO.

Alte meciuri din gala  iFight HEROES 4

Tot în cadrul acestei gale va avea loc și meciul tare dintre Ion Pascu și francezul Jonathan Bosuku. Ion Pascu este unul dintre cei mai cunoscuți luptători români luptând în cele mai puternice promoții din lume Abu Dhabi Warriors, Bellator, Cage Warriors, BAMMA sau ACB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here