Parlamentarii PSD Gorj, amendamente la legea bugetului. Pentru ce investiții se cer bani!

1017

Parlamentarii PSD Gorj au depus mai multe amendamente la Legea Bugetului pe anul 2021. Marea provocare pentru coaliția la guvernare este să mențină bugetul în forma venită de la Guvern și să evite adoptarea amendamentelor propuse de opoziție.
Parlamentarii PSD Gorj au cerut bani pentru investiții promise în ultimii ani. Este vorba de drumul Scoarța – Pitești, drumul Padeș – Cloșani sau reabilitarea Casei Tineretului din Târgu-Jiu.
„Am propus alocarea unei sume de bani pentru finanțarea lucrărilor de modernizare pe DN 67B Scoarța – Pitești. Este vorba despre 188 de kilometri de drum, care străbate patru județe, un drum extrem de important pentru dezvoltarea județului Gorj. De asemenea, am cerut o sumă de bani pentru modernizarea și reabilitarea zonei protejate Ansamblul Monumental Calea Eroilor din Târgu-Jiu, dar și pentru modernizarea imobilului situat în municipiul Târgu-Jiu, strada N. Titulescu, și anume Casa Tineretului. Am cerut bani și pentru reabilitarea drumului județean ce traversează localitățile Apa Neagră – Padeș – Cloșani – Valea Mare, mai ales că în acest an în zonă au loc diverse evenimente cu ocazia împlinrii a 200 de ani de la revoluția pandurului Tudor Vladimirescu”, a anunțat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.
Legea bugetului de stat a ajuns în Parlament și urmează să primească votul final săptămâna viitoare. Premierul Cîțu le-a solicitat parlamentarilor PNL, USR-PLUS și UDMR să nu depună vreun amendament și să susțină țintele economice stabilite de Guvern.
IRINA IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here