Parlamentarii Gorjului, la raport

298

cosmin popescu bunDeşi are probleme cu instanţa dar şi în sânul PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu demonstrează că nu este un parlamentar chiulangiu. În raportul Institutul de Politici Publice (IPP), şeful interimar al PD-L Gorj, parlamentarul “portocaliu” de Gorj figurează cu 100% prezenţă în Camera Deputaţilor, la capitolul voturi electronice.

Printre cei care se bucură de statutul de chiulangii, conform raportului IPP, se numără însă Victor Ponta şi Toni Mihail Greblă.

Institutul pentru Politici Publice a dat publicităţii cel mai recent raport de monitorizare a activităţii parlamentarilor, între februarie şi iunie 2009.

greblaRaportul vorbeşte în detaliu despre conduita parlamentarilor, despre prezenţele şi absenţele deputaţilor şi senatorilor de la lucrări, despre alte aspecte importante dintre activităţile curente dar şi despre impactul schimbării sistemului electoral asupra comportamentului politicienilor.

victor pontaUnul dintre deputaţii de Gorj prezent aici este Cosmin Popescu. Deputat de Gorj din noiembrie 2008, Cosmin Popescu, dovedeşte însă că este conştiincios în ceea ce priveşte voturile electronice. Chiar dacă nu prea ia cuvântul la şedinţele Camerei Deputaţilor, fiind deseori blamat de politicienii din Gorj pentru acest lucru, Cosmin Popescu votează electronic sârguincios. Conform raportului, deputatul de Gorj are 100% prezenţă la voturile electronice din Camera Deputaţilor, spre deosebire de alţi colegi parlamentari care sunt deficitari la acest capitol.

De absenţe, în acea sesiune parlamentară, se bucură însă pesedistul Victor Ponta, care are o prezenţă de 35,4%. De doar jumătate din timpul pe care trebuia să îl petreacă în Senat s-a bucurat însă senatorul Toni Mihail Greblă, care a avut şi doar 158 de luări de cuvânt în plen.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here