Parlamentari, la manifestările de la Padeș!

1819

Împlinirea a 200 de ani de la Revoluția lui Tudor Vladimirescu a readus în Câmpia Soarelui de la Padeș numeroși oameni politici.

Parlamentarii au fost în prima linie, alături de personalități ale lumii culturale, din administrație locală și județeană.

Senatorii Rujan și Iordache dar și deputatul Pecingină și Manta au depus coroane de flori la monumentul lui Tudor Vladimirescu de la Padeș.

„Astăzi la Padeș, am participat la evenimentele organizate cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la Revoluția lui Tudor Vladimirescu. Gorjul este binecuvântat cu un trecut glorios și cu oameni cu valori ieșite din comun!”, a transmis senatorul Iordache.

 

1 COMENTARIU

  1. Este pacat ca acest monument este folosit doar pentru reclama electorala. ,, TOTI PLATITII CA ALESI AI ACESTUI JUDET ” AU FACUT CEVA IN CEI 30 DE ANI PENTRU ACEST MONUMENT ???!!! NICI MACAR ACCESUL NU ESTE AMENAJAT. RUSINE FATA DE EROII NEAMULUI ! Mesaj valabill si pentru ,,toate realizarile” din acest judet foarte frumos si bogat creat de DUMNEZEU. RANCA stiti cumva a carei localitate este ???!!!! De CHEILE CORCOAIEI a-ti auzit???!!! Dar de drumul Cerna – Uricani ??!! Este greu sa stiti ca primii oameni pe acest pamant s-au nascut undeva in zona Gorjului. PACAT !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here