Parlamentar de Gorj, inițiator al unui proiect de turism

373

Deputatul PSD, Mihai Weber, anunță care este cea mai importantă măsură pentru domeniul turistic în următoarea declarație de presă:

,,Turismul reprezintă pentru Gorj alternativa viabilă generatoare de locuri de muncă și stabilitate. Legea care stabilește noi măsuri de impozitare pentru contribuabilii din sectorul turistic,hotelier, restaurante și alimentație publică,  a cărui inițiator am fost și eu, va conduce la eliminarea concurenței neloiale, stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă. Mai precis, hotelurile, barurile și restaurantele vor plăti de anul viitor, indiferent de mărimea cifrei de afaceri sau a numărului de angajați, un impozit special calculat pe numărul de locuri de cazare sau spațiul alocat activității. Proiectul este adresat tuturor operatorilor din domeniul turismului, fiind incluse și microîntreprinderile”.

2 COMENTARII

  1. Ba, da!
    Misu Webar este un om foarte destept, capabil sa faca lucruri mari. E patriot cu adevarat; a venit de multe ori in Ranca, aratindu-ne ca-i pasa de noi. Veti vedea ce poate face el pentru turismul gorjean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here