Parlamentar de Gorj, în izolare

1260

Deputatul PNL de Gorj, Dan Vîlceanu, se află în autoizolare, la București. Parlamentarul a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul este negativ. Vîlceanu a participat în 9 martie la o ședință de partid la care a fost prezent și senatorul Vergil Chițac, depistat pozitiv cu COVID-19. Trei membri PNL au fost infectați de Chițac. Senatorul PNL s-a ales cu dosar penal pentru că nu a stat izolat la întoarcerea în țară de la Bruxelles.
„Așa cum știți, toți cei care au intrat în contact cu colegii depistați cu coronavirus au fost testați, pentru a vedea dacă s-au infectat. Am fost și eu testat, iar rezultatul este negativ, însă regulile impun o perioadă de izolare. Până lunea viitoare o să rămân în izolare”, a anunțat Vîlceanu, care îndeamnă la calm și responsabilitate. „Președintele Klaus Iohannis a decretat starea de urgență, urmând alte măsuri menite să reducă răspândirea virusului. Însă un lucru este sigur, cea mai bună soluție pentru reducerea îmbolnăvirilor este evitarea contactului cu alte persoane. Ieșiți din casă doar dacă este absolut necesar și urmați celelalte recomandări ale autorităților”, a mai transmis deputatul de Gorj.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. E bine asa! Înțeleaptă măsură! Atunci când e de capul lui, enervează lumea pe la TV. Spune tampenii, e încrezut, enervant în suficienta lui, cu aere de ce grozav e el. Cam narod dar nu își da seama. El nu are prieteni, familie, sa îl mai tragă de mânecă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here