Păreri Pefoc – cum putem prelungi serile magice la căldura unui șemineu de exterior?

400

PEFOC.ro unul dintre cele mai longevive, serioase și apreciate branduri românești cu sediul central la Sibiu, specializat în comercializarea și montajul de soluții alternative de încălzire din universul fascinant al termicelor premium, ne vor explica în acest articol, ce anume face atât de special un semineu exterior terasa, pentru buna dispoziție și serile magice, petrecute în compania familiei, persoanei iubite sau a prietenilor dragi!

Așadar, pentru a alunga răcoarea nopților târzii și a te putea bucura neîntrerupt de povești și bună dispoziție, afară sub cerul înstelat, acest tip de șemineu inedit reprezintă soluția practică și elegantă pentru activități în aer liber, în grădina casei tale sau pe terasa unui restaurant. Șemineele de exterior sunt alternative elegante de încălzire pe terasă, în curte, foișor sau în grădină pentru a crea o atmosferă unică. Arzătorul special conceput cu foc natural este controlat printr-un sistem care va permite să reglați înălțimea flăcării. Acest tip de semineu este deosebit de sigur, soluțiile inovatoare utilizate garantând securitate 100%! Protecția suplimentară este gândită împotriva contactului nedorit din partea celor mai tineri membri ai familiei (copii, bebeluși) sau a animalelor de companie.

Încălzitorul poate fi un decor elegant pe terasa casei, în foișor sau în grădină. Poate fi închiriat sau folosit și în restaurante, precum și în industria hotelieră, mai ales acum în contextul pandemiei de coronavirus. Aspectul atractiv și căldura plăcută vor face ca grădinile și terasele să fie pline de oaspeți în timpul primăverii, precum și în serile de iarnă sau în cele mai răcoroase de vară. În plus, elementele decorative precum piatra sau sticla decorativă, pot fi utilizate pentru a îmbunătăți aspectul oricărui incalzitor terasa gaz.

Aceste tipuri de șemineu nu emit sunete sau miros, și nici nu influențează circulația aerului, aspect esențial, în special pentru utilizatorii alergici. Este ușor de deplasat și de poziționat în zona aleasă, grație roților. Aparatul poate funcționa constant, cu putere maximă iar pornirea este extrem de facilă și intuitivă datorită modelelor cu telecomandă.

PATIO, unul dintre cele mai populare modele de încălzitor terasă din oferta PEFOC, este alimentat cu gaz lichid din cilindrul ascuns în carcasă. Flăcările sunt închise într-o celulă din sticlă care protejează de contactul direct cu focul. Acest lucru va permite să admirați jocul de flăcări sub control complet. Partea inferioară a carcasei dispozitivului este din oțel, acoperită cu vopsea tip pulbere. Datorită acesteia, Patio este rezistent la daune. Camera inferioară a dispozitivului este protejată împotriva deschiderii neautorizate printr-un sistem de blocare montat în ușă. Ușile sunt deschise printr-un sistem push-to-open. Construcția superioară a încălzitorului asigură protecție împotriva focului. În plus, distribuie uniform căldura generată în 4 direcții diferite. Este echipat cu o supapă anti-înclinare specială care, în cazul răsturnării, întrerupe automat alimentarea cu gaz a regulatorului, stingând astfel flacăra.

Dispozitivul nu depinde de sistemul electric, pentru a ilumina terasa sau grădina. Încălzitorul este echipat cu un sistem automat de control de la distanță, complet securizat și avansat, care împiedică scurgerile de combustibil necontrolate. Datorită controler-ului încorporat, putem proteja dispozitivul de aprinderea neautorizată de către copii.

În final, te sfătuim să apelezi cu încredere la oferta prietenilor noștri de la Pefoc dacă și tu îți dorești un model de șemineu de exterior, potrivit inclusiv pentru închiriere către restaurantele, terasele sau evenimentele speciale, desfășurate în aer liber. De peste 20 de ani, sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!”, compania sibiană comercializează și montează profesional, o gamă completă de șeminee pe lemne, sobe rustice sau moderne, șeminee electrice și decorative, focare premium sau coșuri de fum profesionale, la cele mai înalte standarde de pe piața de specialitate din România. Așadar, oriunde te-ai afla, echipa meșterilor Pefoc vine la tine în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii, fie pentru a-ți livra gratuit produsul achiziționat, fie pentru a-ți oferi servicii profesionale cât mai apropiate de ireproșabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here