Parada costumelor ecologice, la Grădiniţa “M. Eminescu”

808

Luni, 12 iunie, conducerea Grădiniţei “Mihai Eminescu” din municipiul Târgu-Jiu a organizat o Paradă a costumelor ecologice, susţinută de preşcolarii grupelor unităţii de învăţământ.

Micuţii au purtat diverse costumaţii executate din materiale ecologice, fiind aplaudaţi de părinţi şi de cadrele didactice. Evenimentul a încheiat seria activităţilor derulate de Grădiniţa “Mihai Eminescu” în cadrul proiectului “Nouă ne pasă”. “Astăzi (n.r. ieri) are loc ultima activitate din cadrul proiectului «Nouă ne pasă», un proiect cu finanţare nerambursabilă în valoare de 9.000 de lei. În cadrul acestei activităţi vom prezenta rezultatele finale ale proiectului şi în final, copiii vor prezenta o paradă a costumelor ecologice. Acest proiect a fost finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, cu ajutorul cărora am reuşit să amenajăm spaţiul verde din curtea grădiniţei care, per total, are 2.300 mp, şi locurile de joacă ale copiilor prin montarea a două leagăne, complexe de joacă şi tobogane şi a două balansoare, totul pentru a asigura copiilor un mediu educaţional de calitate şi, în primul rând, securizat pentru ei. De asemenea, Primăria Municipiului Târgu-Jiu, ne-a promis că terenul de pe spaţiul de joacă va fi pavelat cu cauciuc, tot pentru siguranţa şi protecţia celor mici”, a declarat Ana-Maria Bîzdoacă.
La manifestarea organizată de conducerea Grădiniţei “Mihai Eminescu” din Târgu-Jiu au fost prezenţi şi inspectori şcolari, precum şi Ion Işfan, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here