Pantograf rupt. A fost afectat traficul feroviar între Filiași și Țânțăreni

1292

Circulația trenurilor pe relația Filiași – Țânțăreni a fost închisă, joi, temporar, după ce un tren privat de călători a rupt pantograful și linia de contact la ieșire din stația Filiași.
Joi dimineața s-a circulat cu tracţiune Diesel doar pe intervalul Filiaşi – Ţânţăreni, iar două trenuri de călători care circulau între Bucureşti Nord – Curtici şi Arad – Bucureşti Nord au ajuns la destinaţie cu întârzieri de mai bine de două ore.
„Circulația trenurilor de călători s-a desfășurat în primele ore ale dimineții cu tracțiune Diesel pentru trenurile Regio care au tranzitat secțiunea CF Filiași – Țânțăreni, această măsură fiind necesară pentru a se asigura front de lucru echipelor de intervenție care au desfășurat lucrări de remediere a deranjamentului la firul de contact, provocat de un tren privat de călători.
Trenul privat de călători, care aparține operatorului Astra Trans Carpatic, a rupt pantograful și linia de contact la ieșire din stația Filiași, deranjament care a provocat lipsa de tensiune pe relația Cernele – Răcari – Filiași – Țânțăreni.
Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar a depus toate eforturile necesare pentru remedierea operativă a deranjamentului și reluarea traficului în condiții de siguranță”, a transmis CFR Călători.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here