Pantelimon Manta, candidat pe 4 septembrie

280

pantelimon mantaFostul deputat, Pantelimon Manta, vrea să candideze sâmbătă pentru o funcţie în structura de conducere a PNL Gorj. Acesta a anunţat că vrea să fie membru în Biroul Politic Teritorial al organizaţiei iar pentru asta speră ca în aceste zile să îşi rezolve problema juridică din partid.

Manta a fost exclus şi suspendat din organizaţie de fostul preşedinte al PNL Gorj, Dan Ilie Morega, după mai multe altercaţii verbale apărute între cei doi după alegerile parlamentare. Liberalul a contestat deciziile abuzive impuse de Morega, dar încă situaţia sa în filială nu este pe deplin clarificată. “Eu susţin în continuare, şi am toate documentele de rigoare că situaţia mea în PNL Gorj s-a clarificat. Eu am primit o decizie, sigur prima dată a fost una de excludere, apoi de suspendare, apoi iar de excludere… De suspendare deşi se dispusese excluderea fără să se anuleze cea de excludere şi după aceia iar de excludere… Am contestat-o şi nu am primit până acum de la Consiliul Teritorial de Onoare şi Arbitraj un răspuns oficial. Până atunci, potrivit statutului, eventual pot să vă arăt şi articolele pe care mă bazez, am calitatea de membru, în continuare, până la soluţionarea contestaţiei cu atât mai mult cu cât o copie după contestaţie am adresat-o Curţii de Onoare şi Arbitraj de la nivel central al partidului, şi nici de acolo nu am primit vreun răspuns”, a declarat Pantelimon Manta.

Deschis la munca, cu oricare candidat

Manta şi-a anunţat şi candidatura pentru o funcţie în partid spunând că este pregătit, dacă va fi ales, să lucreze în echipă cu oricare dintre candidaţi. “Ipotetic vorbind eu pot să lucrez cu oricare dintre candidaţi, oricine va câştiga, deoarece plec de la premisa, repet, că vor asigura un climat democratic, normal, firesc, de derulare a activităţii politice în cadrul filialei dar evident, mi-aş dori, sigur să câştige echipa lui Radu Angheloiu”, a menţionat Manta.

Pregătit să facă cerere de reînscriere în PNL

Liberalul susţine că a discutat problema sa şi cu preşedintele interimar al PNL Gorj, Ionuţ Stroe. Acesta menţionează, de asemenea, că este pregătit să renunţe la orgolii pentru a-şi resolicita înscrierea în partid. “Juridic vorbind eu am calitatea de membru şi pot candida. Sigur a mai fost o soluţie pe care a sugerat-o Dian Popescu şi pe care urmează să o discut în această săptămână. Am şi vorbit cu Ionuţ Stroe să clarificăm această problemă, strict din punct de vedere juridic, deoarece eu am documentele respective. Eventual, dacă se consideră că soluţia scrierii unei cereri este cea viabilă, pot să o fac, nu am nici mândrie, nici orgolii, da vreau să candidez ca membru al Biroului Politic Teritorial”, a declarat Manta.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here