Pantalonii scurți de blugi sunt piesa vestimentară care revine la modă printre bărbați

905

De la versiuni rudimentare până la modele de designer de lux, pantalonii scurți din denim, de care unii își băteau joc, sunt o tendință din ce în ce mai populară pentru bărbați.
În lumea modei pentru bărbați, ceea ce odinioară era ridicol este acum râvnit. „Borsetele” purtate în mod tradițional de turiști au fost ridicate la rangul de „It Bag” pentru bărbați pe podiumurile Prada, Fendi și Gucci.
Crocs, pantofii la alegere pentru bucătarii și familiile aflate în vacanță, au devenit o piesă de modă datorită în parte colaborărilor cu Balenciaga și Justin Bieber. Și acum „jorts”, pantalonii scurți din denim, purtați de tați care se țineau de o bere în spatele grătarului, și-au făcut drum spre podiumuri.
„Pantalonii scurți de blugi revin cu siguranță în vara anului 2021”, a declarat Janine Chilton-Faust, vicepreședintele global al designului pentru bărbați al Levi’s, care oferă acele modele într-o varietate de croieli.
Astăzi, site-ul de vânzare cu amănuntul pentru tineri, Asos, vinde online peste 200 de stiluri de pantaloni scurți din denim pentru bărbați. Pantalonii scurți din blugi cumpărați în magazin pot avea tivuri îngrijite sau pot fi zdrențuiți și sfâșiați în stilul tăieturilor tradiționale.
Handup Gloves, o companie de aprovizionare în aer liber din Chattanooga, Tennessee, vinde pantaloni scurți din denim la 40 de dolari și marfa „zboară de pe rafturi”, potrivit directorului de marketing Troy Stewart. Nostalgia a forțat-o pe Handup să creeze „jorts”. Stewart și colegii săi de muncă și-au amintit cu drag că purtau jockstraps toată vara în anii ’80 și ’90 „pentru a se plimba prin cartier”. În ciuda faptului că este o companie de exterior, Handup își produce pantalonii scurți de blugi mai mult pentru petrecerea timpului liber.
Tot nostalgia este cea care l-a determinat pe Aaron Levine să se întoarcă la pantalonii scurți de blugi. „Se întorc la o perioadă mai simplă”, a spus designerul de modă pentru bărbați în vârstă de 44 de ani, care până de curând lucra la Abercrombie & Fitch. Singura diferență este că pantalonii scurți din blugi de acum sunt ceva mai lungi decât ar fi fost în anii 70.
Levine a purtat recent „jorts” decolorați pentru a lua masa la New York City’s Odeon, un restaurant select care vinde homar la 35 de dolari și martini cu castraveți la 16 dolari. Cu toate acestea, Levine nu a auzit un cuvânt disprețuitor despre bermudele sale uzate de la angajați sau alți clienți. În schimb, tovarășii săi de cină au întrebat doar de unde pot obține și ei câte o pereche.

Când poți purta pantaloni scurți?

Bermudele sunt practic pantaloni scurți. În general, merg deasupra genunchiului, unii fiind mai scurți decât alții. Pantalonii scurți sunt foarte versatili. Sunt preferați pentru primăvara-vară, deoarece fac căldura să fie mai suportabilă. Sunt clasificați ca haine informale, dar asta nu înseamnă că sunt utili doar pentru a merge la plajă, la piscină sau pentru a face sport.
De asemenea, sunt folosiți pentru ieșiri cu prietenii, întâlniri sau pur și simplu pentru o vizită rapidă la supermarket. Sunt articole vestimentare foarte des întâlnite în garderoba unui bărbat. Toată lumea are o pereche de pantaloni scurți. Fie că îți cumperi o pereche de pantaloni scurți noi sau că transformi o pereche de pantaloni lungi vechi, este bine să ai o pereche de bermude în garderobă.

Tipul de material

De obicei, țesăturile se schimbă în funcție de sezon. Dar ideal este să își îndeplinească funcția principală, care este de a oferi confort. Din acest motiv, materialul preferat este bumbacul, poliesterul și inul. Materialul va depinde în funcție de scopul pentru care veți folosi pantalonii. De exemplu, dacă urmează să faci sport, este de preferat să folosești poliester. În timp ce pentru plimbări mai formale, cel mai bun este bumbacul sau inul.

Model și culoare

O pereche de pantaloni scurți prost combinați sau care are un model strident nu pune în avantaj pe nimeni. Dacă considerați că sunteți o persoană mai sobră, puteți opta pentru materiale în culori uni, precum: bej, gri, negru, albastru închis, verde închis sau măsliniu, maro închis, printre altele. Imprimeurile clasice, precum carourile și dungile adaugă întotdeauna o notă specială ținutei. În timp ce, dacă sunteți puțin mai îndrăzneț, puteți opta pentru culori vii, precum roșu, burgundy, culori pastelate și altele, sau pentru modele de tip puncte, romburi, pete, fructe, animale și altele.
Acordați atenție mereu modului în care potriviți încălțările cu piesa vestimentară superioară și cu pantalonii scurți. De asemenea, trebuie să vă asigurați că stilul este mereu în concordanță cu locul în care mergeți. Optați pentru o cămașă sau un tricou polo în cazul unui eveniment mai formal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here