Pănescu s-a apucat de politică în mod oficial! Candidează!

4270

Șeful Asociației Cabanierilor și Concesionarilor din Rânca a intrat în politică și nu oricum, ci prin ocuparea unei funcții la nivel central în partidul în care s-a înscris. Alianța Național Creștină l-a atras pe Constantin Pănescu, partid în care acesta este vicepreședinte la nivel central.
El a participat la sfârșitul săptămânii trecute la lansarea oficială a acestui partid în care secretar general este Dănuț Andruș, fermierul cu căciulă albă, unul dintre liderii protestatarilor din stradă din această iarnă. Pănescu și Andruș au stat împreună la prezidiul evenimentului de la București, eveniment la care a fost prezent și fostul premier Viorica Dăncilă, care a decis să se alieze cu partidul său la ANC.
„Am decis să intru în politică pentru că sper ca măcar așa să pot să contribui la rezolvarea problemelor din Rânca pe care le-am tot prezentat de-a lungul anilor. Nimeni nu a făcut nimic, din păcate, iar problemele s-au tot strâns. Nu vizez vreo funcție importantă și nici măcar nu voi fi pe locul 1 pe lista cu candidați a ANC la Gorj. Îmi propun să devin consilier județean și pentru asta voi figura pe poziția a doua a listei noastre.
Din postura de consilier sper să pot să prezenta și mai bine problemele din Rânca și să ajut la rezolvarea lor. Până acum doar le-am prezentat celor care ar fi putut să le rezolve deja, dar nu a făcut nimeni nimic. Putem după alegerile din vară să schimbăm ceva în bine și să contribuim mai mult la dezvoltarea stațiunii”, spune proaspătul politician.
Gelu Ionescu

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here