Pandurii trebuie să rămână conectaţi la fotbal

809

Problemele se adâncesc la Pandurii. După ce ITM Gorj a sancţionat clubul cu 10.000 de lei pentru lefurile restante şi a stabilit ca până pe 8 martie salariaţii de la echipa de fotbal să-şi primească banii, jucătorii şi antrenorii trebuie să rămână concentraţi la îndeplinirea obiectivului. La Târgu Jiu vine, sâmbătă, Daco-Getica, formaţie care ocupă ultimul loc ce asigură salvarea de la retrogradare, 15. Formaţia bucureşteană a acumulat 24 de puncte, cu 5 mai puţine decât Pandurii. În aceste condiţii, se anunţă un meci de foc pe terenul sintetic. Antrenorul Adrian Bogoi şi-a avertizat elevii că nu au statutul de favoriţi în niciun meci din acest sezon, dar gazdele ţintesc cele trei puncte. Tehnicianul gorjenilor a mai spus că amfitrionii vor avea în faţă un adversar cu fotbalişti experimentaţi. ,,Este un joc foarte important pentru noi, dar aşa cum am mai declarat nu pornim favoriţi la niciun meci. Toate echipele din acest eşalon au în componenţă fotbalişti experimentaţi, iar Daco-Getica nu face excepţie. Sunt acolo jucători care au jucat şi în Liga 1. Va fi un meci interesant pe care noi îl abordăm cu optimism şi sper să ne luptăm pentru cele trei puncte şi să le şi obţinem. La Mioveni, am făcut un joc destul de bun, dar meciul acela a trecut, am intrat în alt ciclu săptămânal în care pregătim meciul cu Daco Getica. Va fi o altă partidă, cu un alt adversar, şi sperăm să ne comportăm cât mai bine şi rezultatul să fie pe măsură. Noi avem în componenţă un lot foarte tânăr, la fiecare meci jucăm, de la început, cu 7-8 jucători sub 21 de ani. Media de vârstă este cea mai mică din Liga a doua, nu avem experienţă, dar sperăm să punem la punct relaţiile de joc, coeziunea din cadrul primului 11, şi să obţinem şi rezultate”, a spus Bogoi. Suporterii gorjenilor au parte şi de câteva veşti bune. Tudoran şi Raiciu au revenit la pregătire şi au şanse mari să fie pe teren la partida cu fosta Juventus Bucureşti. De asemenea, Gabriel Dodoi a intrat în programul echipei şi va reprezenta, în curând, încă o opţiune pentru ofensiva alb-albastră. ,,Au intrat în programul nostru de pregătire şi cei care au fost accidentaţi, mă refer la Raiciu, Tudoran şi Dodoi, desigur că au avut perioade destul de mari de inactivitate, Dodoi a stat pe margine o lună şi ceva.
Nu sunt 100% apţi din punct de vedere fizic, dar o să contăm pe ei şi vom vedea dacă îi putem introduce de la început sau vor intra în repriza a doua.
Important este să-i ţinem pe picioare şi să ajute echipa” a declarat Bogoi. Meciul cu Daco- Getica este programat sâmbătă, de la ora 11.00.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here