Pandurii ţinteşte victoria la Voluntari

274

Duel extrem de important la Voluntari, unde, la sfârşitul săptămânii, ocupanta locului 4, Pandurii Tg-Jiu, dă piept cu formaţia clasată pe locul 5. Cu 8 puncte la activ, gorjenii se pot lăuda că sunt neînvinşi, în timp ce gazdele de duminică au bifat, în primele runde, 2 victorii şi 2 înfrângeri. De altfel, preşedintele clubului Pandurii, Narcis Răducan, a declarat că formaţia ilfoveană este una imprevizibilă: “E un meci important, este bine că venim din postura echipei care nu a pierdut, deşi nu suntem la capacitate maximă. Suntem în continuare în primele 4 echipe, ceea ce este bine, suntem în obiectivul propus şi asta dă motivaţie şi plăcere de a lucra în continuare, mă refer la jucători, dar şi la antrenori. Sperăm să câştigăm, deşi nu este simplu. Întâlnim o echipă imprevizibilă, o echipă pe care am văzut-o capabilă să bată adversari poate mai buni, dar şi capabilă să piardă fără drept de apel”.
După ce au ratat victoria cu CFR Cluj pe finalul jocului, antrenorul Petre Grigoraş spune că elevii săi trebuie să fie mult mai concentraţi. Tehnicianul gorjenilor a precizat că FC Voluntari este o echipă mai bună decât anul trecut, cu jucători capabili să facă diferenţa: “Avem un joc extrem de greu, ne interesează să scoatem un rezultat favorabil, venim după un egal pe teren propriu. Cred că am învăţăt după greşelile pe care le-am făcut. Important este ca eu, personal, să găsesc cel mai bun 11 şi să ne prezentăm mult mai bine la Voluntari. Trebuie să ne întoarcem cu un rezultat bun ca să menţinem ritmul şi să rămânem sus. Jucăm la victorie, dar dacă va ieşi şi un rezultat de egalitate nu cred că ar fi o mare catastrofă. După cum i-am văzut, sunt într-o formă destul de bună şi trebuie să ne concentrăm şi să fim capacitaţi, iar dacă nu vom fi 100%, ne vom întoarce cu coada între picioare”.
Mijlocaşul Pandurilor, Alexandru Răuţă, crede că o victorie în meciul cu Voluntari le-ar da aripi gorjenilor şi în meciul cu Steaua: “Sperăm să facem 11 puncte, ştiu că avem meci greu la Voluntari, o echipă bună, cu jucători cu experienţă, dar sperăm să ne facem jocul şi să ne impunem. Va fi un meci foarte greu, va fi şi o căldură foarte mare, am înţeles că vor fi 32 de grade. Vă daţi seama că mergem la victorie, mergem să câştigăm, dar şi un egal ar fi bun, ţinând cont că e o echipă bună şi că jucăm în deplasare. I-am ţine şi pe ei mai în spate. Eu zic că dacă ne întoarcem cu 3 puncte de la Voluntari, putem bate şi Steaua. Au meci la City, o să aibă şi puţină oboseală”.RAUTA_ins

Valentin Alexandru, la cuţit!
Din nefericire, Petre Grigoraş ar putea rămâne din nou într-un singur atacant. Accidentat în meciul de la Chiajna, în care a şi marcat, Valentin Alexandru va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală. Vârful venit de la Călăraşi ar putea însă amâna operaţia până în iarnă.
“Vali Alexandru nu se mai operează momentan. Vom încerca să-l mai folosim cât vom mai reuşi, dar până la urmă cred că tot acolo va ajunge. Cert este că dacă se opera acum, cel puţin două luni era exclus, ceea ce ar însemna aproape finalul turului. Dacă vom mai reuşi să-l mai ţinem aşa, să mai evolueze, să ne mai folosim de el, pentru că nu avem decât o soluţie pe postul de atacant, pe Țucudean, măcar până la finalul turului, ar avea o lună şi ceva din vacanţa de iarnă şi l-am pierde mai puţin. Acesta este sportul se întâmplă şi la case mai mari”, a declarat Grigoraş.

I-ar primi înapoipe Nistor şi Acsinte!
Situaţia lui Dan Nistor şi Florin Acsinte este neschimbată de săptămâni bune. Cei doi şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, iar clubul a hotărât să nu se mai bazeze pe ei. În ciuda acestui fapt, Petre Grigoraş a declarat că dacă părţile vor ajunge la un numitor comun i-ar lua în calcul pe cei doi: “Când am ajuns la echipă, amândoi jucătorii erau titulari, Nistor căpitan. Din moment ce ei au intrat într-un conflict cu clubul nu pot să lupt eu contra clubului la care sunt angajat. Ei şi-au exprimat dorinţa să devină jucători liberi, înseamnă că trebuie să părăsească echipa, iar eu să găsesc altă soluţie. Dacă ei s-ar întoarce, şi ar încerca o mediere cu clubul, eu sunt total de acord să-i primesc pe amândoi”.
Grigoraş a mai spus că Pandurii ar putea transfera un jucător tânăr care să acopere flancul stâng al apărării: “E o variantă de a mai aduce tot un jucător tânăr din ţară, dacă nu voi încerca să mă descurc cu ce voi avea la dispoziţie”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here