Pandurii şi-a luat adio de la baraj!

663

Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă de CSM Deva în partida care a contat pentru runda a treia a play-off-ului Seriei 7. Gorjenii au cedat cu 1-2 meciul disputat, vineri, la Orăştie. Succesul hunedorenilor face ca trupa lui Ştefan Nanu să fie sigură de baraj, pentru că e greu de crezut că Pandurii va anula o diferenţă de 13 puncte în doar şase runde. Revenind la meci, a fost unul în care arbitrul a acordat trei cartonaşe roşii. Lupuleţ şi Țoiu au fost eliminaţi după o altercaţie generală între fotbaliştii celor două echipe (`75), iar în minutul 84, mijlocaşul celor de la Deva, Avramovici, care reuşise ambele goluri ale gazdelor, a văzut roşu direct. Lupuleţ deschisese scorul în minutul 18 pentru gorjeni. De altfel, a fost un joc în care cele două echipe şi-au împărţit perioadele de dominare, cu ocazii mari la ambele porţi. Cel care rămâne este rezultatul, iar acum oficialii clubului gorjean aşteaptă să vadă ce se întâmplă pe 20 aprilie, atunci când Instanţa decide dacă Pandurii intră sau nu în faliment. Tribunalul Gorj a decis, săptămâna trecută, că membrii asociați se pot retrage de la clubul de fotbal. Judecătorii au respins recursul Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia privind retragerea CE Oltenia, Consiliului Județean Gorj și Consiliului Local Târgu-Jiu.

CS Municipal Deva – Pandurii Târgu Jiu 2 – 1 (1 – 1)
Au marcat: Avramovici (39, 51) / Lupuleţ(18)
Deva: Bădescu – Kelemen, Plută, Dumbrăvean, Doboş – Avramovici (eliminat 84), Țoiu (eliminat 75), Stelea (72 Marinca), Branea (85 Istoc) – Kayondo (78 Vasilescu), Sulea (85 N. Popescu). Antrenor: Ştefan Nanu. Rezerve neutilizate: Jianu – Cuibari, Tod, Stan, Săulescu
Pandurii: lovicin – Moldovan (55 Afrim), Savu (68 Habet), Suentley, Truşescu – Aerts, M. Stancu (76 Dumitrescu, Petre (76 Obeng), Lupulet, (eliminat 75), Peia (55 Mensah) – Georgescu. Antrenor: Mario Găman. Rezerve neutilizate: Opriţa – Gomes, R. Stancu, Răguşitu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here