Pandurii şi-a găsit atacant român!

322

Pandurii îşi ia golgheter din liga secundă.
Gruparea gorjeană s-a înţeles cu Dunărea Călăraşi pentru atacantul Valentin Alexandru.
Potrivit sportcalarasean.ro, principalul marcator al echipei din ultimele două sezoane va ajunge la Pandurii în schimbul a 15 mii euro.
Gorjenii vor plăti suma în trei tranşe egale.
Plecarea lui Alexandru de la Călăraşi nu s-a desfăşurat tocmai în condiţii amiabile. Vineri, el a refuzat să joace în partida amicală de la Slobozia, fapt ce a stârnit furia antrenorului Adrian Mihalcea. În cele din urmă, vârful de 24 de ani a ajuns la o înţelegere cu oficialii clubului şi a părăsit echipa.
“I-am semnat actele şi a plecat. I-am dat acum jumătate din salariu, pentru ca atât i se cuvenea şi ne-am despărţit civilizat. Îi mulţumim pentru ce a făcut la noi şi îi urăm succes mai departe”, a declarat preşedintele grupării, Costică Ştefan.
Valentin Alexandru s-a pregătit în această vară cu Rapid, dar ca şi Ovidiu Herea a fost “împins” să semneze cu Pandurii din cauza problemelor foarte mari pe care le are clubul din Giuleşti. În ultimele 32 de partide, acesta a reuşit 25 de goluri. Fotbalistul a mai jucat la Săgeata, Clinceni, Otopeni, Brăneşti şi Buftea.
Cota sa pe transfermarkt.de este de 300.000 euro, dar se pare că echipa Pandurii a reuşit să-l achiziţioneze în schimbul cedării a 20% dintr-un viitor transfer.
Achiziţionarea fostului golgheter din eşalonul secund poate da de înţeles că Ioan Hora va pleca în sfârşit de la Pandurii. De altfel, preşedintele Narcis Răducan a declarat că Hora poate părăsi echipa doar în cazul în care banii viraţi pe acesta sunt daţi într-o singură tranşă: “Dacă vom obține o sumă bună, îl vom lăsa să plece. Suma trebuie să fie proporțională cu evoluțiile lui din ultimii doi ani”.

S-au fixat preţurile pentru Maccabi! Grigoraş: “O tribună populată e cu totul altceva”
Conducerea clubului Pandurii Tg-Jiu a stabilit preţurile biletelor pentru turul cu Maccabi Tel Aviv. Costurile tichetelor sunt accesibile dacă ne gândim că publicul severinean nu a fost învăţat cu meciurile internaţionale, iar fanii din oraşul lui Brâncuşi trebuie să dea bani în plus pentru deplasare. Astfel, preţurile pentru jocul din prima manşă, programat joi, 28 iulie, vor fi următoarele:
– 10 lei la peluze
– 20 de lei la Tribuna II
– 30 de lei la Tribuna I
– 40 de lei la Tribuna 0.
Biletele s-au pus în vânzare atât la Târgu-Jiu, cât şi la Severin.
Grigoraş a făcut şi un îndemn către suporteri, care s-au prezentat într-un număr satisfăcător la partida cu Universitatea Craiova din prima rundă: “Mi-aş dori ca joi să fie la fel. O tribună populată e cu totul altceva decât un stadion gol, aşa cum a mai fost de multe ori. Cu 200-300 de spectatori te simţi ca în cimitir sau în parc când nu au voie să vină decât câinii. Ne dorim să vină cât mai mulţi spectatori să ne susţină. Reprezentăm România, reprezentăm Tg-Jiu”.
“Aşteptăm tot oraşul, toţi gorjenii să ne sprijine pentru că avem nevoie de ajutorul lor”, a punctat şi preşedintele clubului, Narcis Răducan.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here