Pandurii se teme de Chindia: “Nu e tocmai bine că-i întâlnim acum”

370

Pandurii Târgu Jiu este o formaţie care se află în căutări. După egalul din Trivale, echipa noastră a schimbat din nou antrenorul, iar Adrian Iensci are dificila misiune de a “suda” foarte repede un grup. La Târgu-Jiu se prezintă în fiecare zi jucători veniţi în probe, ultimii fiind testaţi într-un amical cu Internaţional Băleşti (0-1), disputat, miercuri, pe terenul trei. “Am venit la Pandurii în cel mai greu moment din istoria recentă, cu o echipă nouă, care nu a avut un cantonament, dar aceste lucruri mă ambiţionează foarte tare. Îmi place să muncesc şi-mi plac provocările. Primul meu obiectiv la această echipă este să conturez un lot, şi nu un prim 11. Am lângă mine un om cu experienţă vastă în fotbal, unul dintre cei mai buni conducători de club din România, pe Marin Condescu, şi împreună încercăm să scoatem tot ce e mai bun din această echipă”, a declarat noul antrenor la prezentarea oficială. Pandurii revine în Gorj sâmbătă, la Motru, unde întâlneşte în runda a doua a ligii secunde formaţia Chindia Târgovişte.
“În opinia mea e cea mai experimentată echipă din Liga a 2-a, o echipă foarte periculoasă, foarte puternică. Au acelaşi antrenor de câţiva ani buni, nu e tocmai bine nici pentru mine că întâlnesc Chindia în această etapă, mi-aş fi dorit o echipă slab cotată, fără maturitatea celor din Târgovişte”, a punctat Iencsi.

Stanca: “Nu mai joacă numele”
Cel mai experimentat jucător de la Pandurii, căpitanul Răzvan Stanca, ştie că trupa gorjeană mai are mult de muncă până să ajungă o forţă în eşalonul secund. Portarul a declarat că nu se poate vorbi de promovare în acest moment, mai ales că lotul nu a fost definitivat. “După nume ar trebui să fim favoriţi, dar în Liga a 2-a nu mai joacă numele, doar valoarea. Momentan este prematur să vorbim despre promovare, trebuie să formăm o echipă, un grup unit şi abia atunci o să ne dăm seama unde ne aflăm. Ne aşteaptă un meci dificil contra unei echipe omogene, cu mulţi jucători experimentaţi, iar mulţi au venit şi de la Dinamo. Cred că la Motru vom avea parte de nişte spectatori pe măsură şi ne vor împinge spre victorie”, a spus Stanca. “Având în vedere faptul că avem foarte mulţi jucători noi, şi ne-am strâns foarte târziu, nu suntem favoriţi. Nu ne rămâne decât să muncim foarte mult, să ne pregătim foarte bine şi să dăm totul pe teren. La liga a doua sunt rezultate neprevăzute, se poate întâmpla absolut orice. În lot e o atmosferă bună, chiar dacă s-au schimbat mai mulţi antrenori”, a adăugat şi fundaşul Daniel Celea. Meciul este programat de la ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here