Pandurii s-a impus clar în primul amical

361

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a început cu dreptul perioada de pregătire. Gorjenii lui Mihai Teja au câştigat lejer primul meci de verificare, disputat împotriva echipei CSO Filiași, scor 5-1. În ciuda diferenţei mari de pe tabelă, după primele 45 de minute scorul era egal, 1-1. Gazdele s-au desprins în partea a doua a meciului, când Jovanovic şi Bujor au reuşit câte o dublă. Deşi Teja a condus echipa în primul amical al verii, antrenorul venit la Pandurii nu a semnat încă un act oficial cu echipa. Aşa cum e normal, fostul tehnician de la naţionala mică vrea să se asigure că are cu ce, şi aici ne referim, în primul rând, la resurse financiare, nu că materialul uman ar fi de neglijat. În orice caz, Pandurii a întâlnit o echipă la început de pregătire, iar rezultatul nu este unul elocvent. “Cu doar trei antrenamente pe care le-am făcut noi până acum era greu să ținem ritmul cu cei de la Pandurii, mai ales că ei au folosit o a doua echipă în partea secundă. Ei vin după o perioadă de semicantonament, cu două antrenamente pe zi, dar eu sunt mulțumit cum ne-am prezentat. Am băgat în teren și câțiva jucători noi, ca să-i văd și am terminat jocul cu doar trei din titulari. Dacă eram mai avansați cu pregătirea făceam față fără probleme acestui joc”, a declarat antrenorul oaspeţilor, Victor Naicu, pentru gds.ro. Golul vizitatorilor a fost înscris de Calu, în timp ce Pîrvulescu a punctat în prima repriză pentru amfitrioni.

Pandurii în repriza 1: Stanca – Ciobanu, Hodea, Rotaru, Trifu, Pîrvulescu, Celea, Dănăricu, Şendroiu, Cioiu, Mărgărit.
Pandurii în repriza 2: Ovidiu Jianu – Geanimu, Vodă, Cocîrlă, Moise, Zainea, Bogdan Petrescu, Ghidurea, Vasilescu, Pedrag Jovanovic, Vlad Bujor.
CSO Filiași: Nica – Borneci, Calu, Lupu, Tereche – Neacșu, Papa – Borhot, Duriță, Crușoveanu – Pârvuică. Au mai intrat: Stănciugel, Toshi, Stanca, R. Stancu, Adrian Văduva, Fruntelată.
Goluri: 1-0 (Pîrvulescu); 1-1 (Calu) 2-1 (Bujor); 3-1 (Bujor); 4-1 (Jovanovic); 5-1 (Jovanovic)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here