Pandurii primeşte peste 200 de mii euro!

228

Aventura europeană a Pandurilor s-a încheiat prematur, iar formaţia din Gorj a ratat şansa de a face bani importanţi de pe urma participării în competiţiile internaţionale. Cu toate acestea, gorjenii vor primi un bonus financiar, deloc de neglijat, dacă este să ne uităm la situaţia critică de la club.
Astfel, Viitorul şi Pandurii, echipele care au bifat meciuri în turul III al Europa League, şi-au rotunjit fiecare conturile cu 220.000 euro.
Totuşi, doar CSMS Iaşi, care a fost eliminată încă din turul II, a primit mai puţini bani decât cele două formaţii, şi anume 210.000 euro.
Campioana detaşată la încasări este echipa lui Gigi Becali, Steaua.
Bucureştenii şi-au asigurat un bonus important, după ce a reuşit să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor.
Dacă va fi eliminată, trupa lui Reghecampf va primi 3 milioane de euro, plus 2,4 milioane pentru calificarea în grupele Europa League.
Dacă va reuşi o surpriză în următorul tur, şi se va califica în Liga Campionilor, echipa din Capitală ar putea primi peste 14 milioane euro!
Pe locul doi la încasări se află Astra Giurgiu. Trupa lui Şumudică a luat pentru participarea în turul III al Ligii Campionilor 400.000 euro, şi încă are şansa de a intra în grupele Europa League.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here