Pandurii nu se predă: “Băieţii au rămas încrezători!”

471

Jucătorii şi conducătorii de la Pandurii Târgu Jiu nu privesc cu teamă finalul de campionat. Deşi la capătul celor cinci etape rămase din play-out, gorjenii ar putea retrograda, fotbaliştii legitimaţi la formaţia fanion a judeţului încă speră în “minuni”. Pentru a se putea salva, Pandurii trebuie să câştige, neapărat, cu Chiajna şi Târgu Mureş. Cele două meciuri din etapele 10 şi 11 se vor desfăşura la Severin. “Este obligatoriu să obţinem două victorii din următoarele două meciuri. Dacă învingem în aceste două confruntări cred că suntem la mâna noastră. Dacă nu câştigăm, mai ales meciul cu Chiajna, situaţia va deveni extrem de dificilă. După acel meci, cred că putem vorbi de calcule”, a declarat directorul sportiv al clubului, Robert Bălăeţ. Oficialul Pandurilor spune că atmosferă a rămas bună în lot, în ciuda înfrângerilor cu Voluntari şi Iaşi, dar fotbaliştii trebuie să demonstreze că au valoarea necesară să rămână în Liga 1. “Am avut discuţii şi înaintea meciului cu Iaşi şi după. Dacă eliminăm aceleaşi greşeli personale, care au fost mai la toate meciurile, nu am făcut un joc rău. Puteam bate orice echipă fără acele greşeli. Băieţii au rămas încrezători, cred că sunt pe aceeaşi lungime de undă cu mine şi cu Flavius Stoican, dar pe lângă declaraţii trebuie să şi demonstrezi”.

Batin, soluţia?
Una din principalele probleme ale Pandurilor este că nu marchează suficient, iar erorile repetate ale defensivei au cântărit decisiv în meciurile pierdute de echipa lui Stoican. Paul Batin ar putea fi o variantă pentru atacul gorjenilor, dar vârful mai are de recuperat la capitolul fizic. “Mă îngrijorează faptul că nu marcăm, din păcate am avut şi ghinion în ultimul meci, am dat şi o bară, am avut şi o ocazie prin Negruţ la început… Sper ca până la urmă să găsim şi drumul spre plasa porţii adverse. Orice jucător care este în lotul nostru poate să fie o soluţie. E important cum se vor prezenta până duminică. În funcţie de ce randament dau şi cum se prezintă din punct de vedere fizic şi psihic, antrenorul o să facă lotul pentru acest meci. Batin a fost la echipa a doua, a jucat puţin, mai este o săptămână. E greu acum să dăm un răspuns concret, dar sper să luăm decizia cea mai bună. Revine Cornel Ene, din păcate, Sârghi mai trebuie să stea un meci- două, sperăm să îl avem la ultimele trei, în rest nu sunt decât mici probleme care se vor remedia”, a declarat Robert Bălăeţ.
Cătălin Pasăre

1 COMENTARIU

  1. Ar fi frumos, desi mi se pare un pic cam tarziu. Oricum merita incercat. Avem de toate din punct de vedere administrativ, dar nu avem echipa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here