Pandurii nu a mai bătut de cinci etape

635

Mario Găman nu a reuşit să ghideze Pandurii către primul succes din retur. Antrenorul gorjean a bifat al doilea rezultat de egalitate de când a preluat banca tehnică a formaţiei alb-albastre. Şi meciul cu Progresul Ezeriş s-a încheiat cu același scor, 1-1, după un final frustrant. Prima partea a jocului a oferit puţin fotbal. Gazdele s-au aflat în control, dar cărăşenii puteau deschide scorul în minutul 29, prin Călin. Ovidiu Rasoveanu a avut şansa să-i ducă pe amfitrioni în avantaj înainte de pauză, dar pătrunderea sa nu s-a concretizat cu gol. Acelaşi Rasoveanu a fost protagonistul unei faze controversare în minutul 53, când a fost faultat de ultimul apărător al oaspeților, dar arbitra Alina Peşu a considerat că nu se impune cartonaşul roşu. Pandurii s-a instalat pentru restul reprizei în terenul advers, dar gorjenii au ratat prea mult. Mensah, Bebeto Lupuleţ, în două rânduri, şi Nichifor Georgescu au irosit oportunităţi uriaşe. A venit totuşi minutul 84 şi gazdele au răsuflat uşurate. Duijker, intrat foarte bine în locul lui Petre, a făcut faza golului din care Bebeto Lupuleţ a reuşit să înscrie. Pandurii s-au bucurat prea repede, iar defensiva noastră a adormit la un corner al Ezerişului, concretizat cu o reuşită a lui Giurică (90+2). Gorjenii trebuie să se trezească repede, pentru că au pierdut 4 puncte cu adversari consideraţi mult sub valoarea lor. Echipa rămâne neînvinsă în Seria 7, dar are cinci egaluri consecutive.
Pandurii în meciul cu Ezeriş: Opriţa – Truşescu, Suently, Gomes, Afrim – Habet (65, Peia), Eric, Robert Petre (76,Duijker), Mensah Boateng, Rasoveanu (65, Georgescu), Lupuleţ (89, Aerts).
Evident, Mario Găman a fost extrem de dezamăgit după meci. Deşi a considerat că elevii săi au făcut un joc bun, antrenorul gorjean nu înţelege de ce pandurii nu au rămas conectaţi până la final, mai ales că ştiau că fazele fixe sunt un atu al Progresului. ,,Un egal, din punctul meu de vedere, nemeritat. Băieţii au respectat ce le-am cerut, au făcut o partidă foarte bună, dar ne lipseşte golul. Am avut foarte multe situaţii de a marca, multe faze fixe. Aseară, la vizionare, le-am arătat aceeaşi fază, cu venirea mijlocaşilor Ezerişului în linia unu, dar dacă nu eşti organizat şi concentrat până la ultimul fluier al arbitrului, din păcate, ieşi de pe teren învins. Pentru mine, asta înseamnă faptul că astăzi am pierdut 2 puncte. Trebuie să găsim soluţiile cele mai bune în momentele care contează. Sunt foarte supărat, îmi doream foarte mult să câştigăm pentru că jucam acasă şi voiam să debutăm cu dreptul. Nu vreau să comentez arbitrajul, lumea a văzut că ei trebuiau să primească un roşu clar. Am obţinut foarte puţin din aceste două meciuri. Din punctul meu de vedere, mă gândeam la şase puncte, dar asta este fotbalul, nu ţine întotdeauna cu cel puternic, cu cel bun”, a declarat principalul gorjenilor. De partea cealaltă, antrenorul Ezerişului, Dorian Arbănaș, şi-a felicitat jucătorii pentru un punct obţinut în condiții speciale. „Sunt foarte mulțumit de echipă, a fost un joc pe care l-am pregătit foarte bine și știam că adversarii vor veni peste noi. Pandurii are în componență jucători de o calitate foarte bună, dar am reușit să-i blocăm. Ne-a fost greu, pentru că la acest joc am venit cu 13 jucători. Prima schimbare am făcut-o în minutul 25 și drept urmare sunt foarte mulțumit de băieții mei. Am avut o atitudine extraordinară și pot spune că ne-am ridicat la nivelul echipei Pandurii Târgu Jiu, o formație de tradiție din fotbalul românesc. Încă o dată îmi felicit băieții pentru rezultat, dăruire și pentru joc. Au dat dovadă de caracter. Având în vedere problemele noastre foarte mari de lot, cred că suntem pe drumul cel bun”, a spus tehnicianul cărăşenilor pentru caon.ro.În etapa următoare, Pandurii are o deplasare foarte grea la Lupac, echipă cu care a remizat în turul campionatului şi care are acelaşi număr de puncte ca şi trupa lui Mario Găman. Voinţa a câştigat în această rundă chiar la Târgu Cărbuneşti. Cealaltă formaţie gorjeană din serie, Viitorul 2, a pierdut la Aurul Brad.

SERIA 7, etapa 11
vineri, 5 noiembrie 2021, ora 14.00
Pandurii Târgu Jiu – Progresul Ezeriş 1-1
sâmbătă, 6 noiembrie 2021, ora 14.00
CSM Jiul Petroşani – CSM Deva 2-0
Viitorul Şimian – CSM Reșița 1-6
Aurul Brad – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 3-0
Gilortul Târgu Cărbuneşti – Voinţa Lupac 1-2
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here