Pandurii, încă o palmă pentru contestatari

407

Tânăra echipă a pandurilor pare pusă pe fapte mari în noul sezon de ligă secundă. Deşi la început de drum, lotul Pandurilor, cu siguranţă mai subţire, părea mai slab din punct de vedere valoric, elevii lui Adrian Bogoi se încăpăţânează să arate că sunt fotbalişti. După un egal cu FC Argeş, gorjenii au reuşit să obţină şi primul succes pe teren propriu, în meciul cu CS Mioveni, scor 2-0. După o primă repriză care a stat sub semnul echilibrului, în partea a doua gazdele s-au descătuşat, au format echipa mai bună şi drept dovadă au obţinut succesul meritat. Primul gol a venit în minutul 49, când Alexandru Vodă a ridicat tribunele în picoare, după un şut spectaculos, la vinclu, mingea atingând bara înainte să intre în poartă. În minutul 66, amfitrionii au avut emoţii la o cădere în careu a lui Balint, dar centralul partidei nu a acordat penalti. Golul izbăvitor a venit în minutul 88, când George Tudoran a avut o execuţie imparabilă, de la 18 metri, după o pătrundere în centrul careului. Astfel, spre deliciul spectatorilor gorjeni, care au umplut din nou tribunele amenajate la terenul sintetic, cele 3 puncte au rămas la Târgu Jiu. În etapa viitoare, formaţia noastră se va deplasa la Daco-Getica Bucureşti.

Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni : 2-0 (0-0)

Pandurii: M. Cotolan – Konate, R. Gheorghe (`47, Trancă), D. Ciobanu, Brînzan, Vasilescu, Tudoran, D. Pîrvulescu (`82, P. Popescu), Cenaj, Vodă, Blejdea (`64, Nsiah). Antrenor: Adrian Bogoi.

Mioveni: Sima – Alexe, Celea, Burnea, Ed. Stoica – R. Lazăr, Mîrzeanu (`75, Năstăsie) – Coşereanu (`57, Rădescu), Al. Popescu (`70, Ivan), Ayza – Val. Balint. Antrenor: Iordan Eftimie.

Arbitru: Omar Cristian Dumitrică (Craiova); Asistenţi: Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa) şi Călin Cimponeriu (Lugoj).
Cătălin Pasăre

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here