Pandurii II se pregătește la Donji Milanovac

450

Pandurii II Târgu Jiu efectuează, în aceste zile, cantonamentul centralizat în stațiunea sârbească Donji Milanovac. Lotul deplasat de gorjeni cuprinde 25 de jucători.

Pandurii mici se pregătesc pe malul sârbesc al Dunării, la 50 de kilometri de Porțile de Fier I. Trupa gorjeană a ales în premieră stațiunea Donji Milanovac, o destinație tot mai căutată de echipele mici de fotbal din România datorită calității serviciilor și a prețurilor excelente. Și Pandurii II beneficiază de condiții foarte bune de antrenament. Echipa pregătită de Claudiu Mocioi și Cristi Popescu este cazată la un stabiliment de trei stele, Lepenski Vir, hotel care dispune de patru terenuri de antrenament cu iarbă și un teren cu nocturnă. Fotbaliștii au acces la sala de forță și piscină și meniu la comandă.
În Donji Milanovac se află Muzeul Lepenski Vir, cea mai veche așezare umană din Europa. Situl arheologic datează de 8.000 de ani și cuprinde 59 de case în formă trapezoidală.

Erdei a semnat
Pandurii a deplasat în Serbia un lot de 25 de fotbaliști. Printre aceștia se află și Carlo Erdei, un mijlocaș ofensiv de 19 ani care a evoluat în ultimele două sezoane la echipa de tineret a clubului englez Wolverhampton. „Este un jucător tânăr, de perspectivă. Dacă antrenorul Edi Iordănescu va decide că va face față la prima echipă, va face și pasul spre Liga 1”, a declarat Team managerul Pandurilor, Adelin Șolea.
Și portarul Daniel Popescu s-a întors, fiind un mare câștig pentru echipă având experiență la nivelul eșalonului 2 și 3.
Pandurii II va disputa, astăzi, un amical, de la ora 17.30, în compania unei formații sârbești de liga a 3-a.

Lotul deplasat în Serbia:
D. Popescu, Oprița, Manole – Trocan, Celea, Negrescu, Miroiu, Bîrlan, Dănăricu, Predescu, Pîrcălabu, Dodoi, Mărgărit, Cocină, Șendroiu, Erdei, Cioiu, Bogatu, Hemidi, David, Mareș, Pîrvulescu, Brânzan, Tănăsoiu, Tereche.
Cristi Constantinescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here