Pandurii II schimbă liniile

370

Recent, clubul Pandurii a anunțat semnarea unor contracte pe câte trei ani cu o serie de juniori, jucători care vor evolua în viitorul sezon pentru echipa a doua, cu posibilitatea de a promova rapid chiar și la prima echipă.
Cei opt jucători care au terminat junioratul în acest an și care au semnat contractele cu Pandurii sunt Ionuţ Trocan, Răzvan Negrescu, Andrei Şendroiu, Bogdan Dănăricu, Alin Predescu, Constantin Cocină, Rodemis Trifu şi Cosmin Bîrlan, jucători pe care antrenorii Bogoi și Vintilescu s-au bazat și în partea a doua a sezonului trecut, când echipa a doua a Pandurilor s-a calificat în play-off-ul seriei a IV-a din Liga a III-a, terminând campionatul pe locul 4.
Din lotul cu care Pandurii II a terminat sezonul trecut, cel puțin șase jucători nu se vor mai regăsi printre cei care vor evolua pentru echipa gorjeană și în noua ediție de campionat. Petrache, Gavrilescu, Lungu, Novabilschi, Ogică și Frunză nu au convins că ar putea reprezenta în viitor soluții pentru prima echipă, așa că ei vor face loc în lotul echipei a doua pentru alți tineri ce vor promova de la echipele de juniori ale clubului sau vor fi aduși de la alte echipe din țară.
Directorul sportiv al Pandurilor, Robert Bălăeț, spune că pe lângă cei care au plecat pentru că nu au convins, este posibil ca Pandurii II să se mai despartă și de alți jucători în această vară, însă pentru a le da șansa de a evolua la un nivel superior. Astfel, Ionuț Constantin are trei variante pentru viitorul sezon. Cea mai optimistă este aceea a păstrării sale în lotul echipei mari, apoi ar urma aceea a unui împrumut la o echipă din al doilea eșalon, iar dacă niciuna dintre aceste două variante nu va avea sorți de izbândă, fundașul stânga poate continua fără probleme la Pandurii II. „Aştept cu nerăbdare reunirea lotului programată pentru data de 7 iulie, lotul o să mai fie completat cu jucători pe posturile pe care avem nevoie. În mod cert, la echipă vor mai veni 4-5 jucători foarte tineri, de perspectivă, aduşi din țară, fără a plăti nimic pentru ei. Asta și în funcție de jucătorii care vor pleca. Datorită faptului că avem mai multe oferte de la Divizia B pentru unii jucători, vom vedea care dintre ei pot să meargă în sezonul următor la un nivel superior, la nivelul ligii a doua”, a declarat Robert Bălăeţ, directorul sportiv al clubului târgujian.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here