Pandurii II reuniți, dar fără antrenor și teren de antrenament

351

Pandurii II s-a reunit la începutul săptămânii, însă nu alături de antrenorul cu care au terminat sezonul trecut. Adrian Bogoi a fost anunțat că se dorește ruperea înțelegerii, iar fostul căpitan al Pandurilor a acceptat rezilierea contractului. Lupta pentru noul post de antrenor este deschisă, însă se pare că ar fi făcute cărțile pentru Claudiu Mocioi, care nu va continua la Minerul Motru, echipă pe care a antrenat-o în partea a doua a campionatului trecut. Până la clarificarea situației, antrenamentele celor de la Pandurii II sunt conduse de secundul Sorin Vintilescu, însă echipa, oricare ar fi antrenorul care o va conduce, are o problemă: terenul de antrenament. Terenul sintetic a fost decopertat în urmă cu două luni de zile, de atunci și până acum nimic nu s-a mai întâmplat, suprafața fiind impracticabilă, iar jucătorii fac deocamdată doar alergări prin parc.
sintetic 2La reunire, Pandurii II a avut un lot destul de numeros, fiind chemați mai mulți dintre juniorii clubului: portari – Negrilă, Oprița, D. Popescu; fundași – Torcan, Negrescu, Brânzan, I. Constantin, Tereche, Izdrugă, Miroiu, Celea; mijlocași – Bârlan, Pîrvulescu, Dănăricu, Predescu, Pîrcălabu, Vodă, Tudor, Cioiu, Croicu, Mareș, Vasiliu; atacanți -Mărgărit, Cocină, Dodoi, Tănăsoiu.
Mâine, jucătorii celor de la Pandurii II vor efectua vizita medicală la Craiova, iar startul noii ediții de campionat în Liga a 3-a a fost stabilit pentru weekendul 28-29 august. Având posibilitatea de a alege când dorește să joace, Pandurii II depune cerere pentru a juca vinerea meciurile de pe teren propriu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here