Pandurii II, învingătoare în derby-ul Olteniei

352

Partidele din acest weekend din Liga a 3-a au avut printre ele și o confruntare interesantă cu toate că nu era vorba de un duel pentru promovare.
Echipele secunde ale celor două cluburi de prim eșalon, Pandurii și CSU Craiova, s-au întâlnit în seria a IV-a din Liga a 3-a. Despărțite de un singur punct în clasament la startul meciului disputat la Ișalnița, cele două echipe au primit și întăriri de la echipele “mamă”. Bunoza și Pițian, trimiși de Edi Iordănescu la echipa a doua pentru a avea jocuri în picioare, au fost mai tari decât Băluță și Hergheligiu, iar Pandurii II s-a impus în deplasare cu 3-0. Golurile pandurilor au fost înscrise de Cocină, din penalti, în minutul 18, și de Pițian, care a realizat dubla marcând în minutele 40 și 52, ultimul cu o reușită de excepție, din lovitură liberă, de la circa 30 de metri.
O apariție surprinzătoare și îmbucurătoare a fost cea a lui Bunoza, fundașul adus pe ultima sută de metri de gorjeni, dar care, din cauza unor probleme medicale, nu a apucat încă să joace pentru prima echipă. Edi Iordănescu spune că jucătorul a trecut peste accidentare și acum totul depinde doar de bosniac: “Bunoza a făcut nişte investigaţii suplimentare, din fericire sunt bune rezultatele. E o problemă pe care o are, există o teamă a lui să nu se agraveze şi să ajungă din nou la operaţie. Investigaţiile au arătat lucruri pozitive, se pregăteşte normal. Din momentul acesta ţine doar de el când va fi 100% pregătit”, a declarat principalul echipei târgujiene.
Cea de-a doua echipă gorjeană din Liga a 3-a, Minerul Motru, nu reușește să facă față competiției din cauza problemelor financiare mari pe care le întâmpină. Deși s-a vorbit despre imposibilitatea de a continua, echipa s-a prezentat la meciul din deplasare cu Performanța Ighiu, însă a cedat cu 4-0, toate golurile fiind marcate în repriza secundă, de un singur jucător, David, ultimele trei fiind înscrise după minutul 80.

CSU II Craiova – Pandurii II Târgu Jiu 0-3 (0-2)
Stadion: Ișalnița, spectatori 200
Au marcat: – / Cocină (min. 18), Pițian (min. 40 și 52)
CSU II: Popescu – Ghincea, Hreniuc (min. 56 Dina), Drăghici (min. 78 Puțintelu), Luică – Ciocoteală (min. 56 Neacșu), Florea, Petre – Surugiu (min. 78 Armășelu), Hergheligiu, Băluță. Antrenor: Bogdan Vrăjitoarea.
Pandurii II: D. Popescu – Trocan, Bunoza (min. 87 David), Brînzan, Miroiu, Tudor, Pițian, Cocină, Mărgărit (min. 59 Dodoi), Predescu (min. 67 Hemidi), Pîrvulescu (min. 56 Șendroiu). Antrenor: Mocioi Claudiu
Arbitri: Mihai Ioan Iulian (Rm. Vâlcea) – Adrian Păunescu (Târgoviște), Florin Mocanu (Târgoviște)

Rezultate etapei a 19-a, Liga a 3-a, seria a IV-a:
Millenium Giarmata – Metalurgistul Cugir 1-2
Măgura Cisnădie – ACSO Filiaşi 1-0
CS U Craiova II – Pandurii II Târgu Jiu 0-3
CNS Cetate Deva – FC Hunedoara 4-0
ASU Poli Timişoara – CSM Lugoj 2-1
CS Ineu – Naţional Sebiş 0-0
Performanţa Ighiu – Minerul Motru 4-0
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here