Pandurii II a început pregătirile

287

Adrian Bogoi şi Sorin Vintilescu au sunat adunarea la echipa a doua a Pandurilor la doar câteva zile după ce şi prima echipă făcuse acelaşi lucru.
Pe terenul sintetic din Târgu Jiu, sub comanda celor doi antrenori s-au adunat 22 de jucători, minimul necesar pentru a face un antrenament ca la carte, apelându-se şi la juniori de la echipele de republicani ale clubului târgujian. Mai mulţi jucători de bază ai echipei se află în diverse perioade ale unor programe de recuperare după accidentări suferite, Stegaru, Mărgărit, Șendroiu, Pițian, Negrescu și David, fie se pregătesc separat, fie nu se pot încă antrena. Alţi doi jucători, Horj şi Bîrlan, lipsesc din lotul aflat la dispoziţia lui Adi Bogoi, însă ei sunt la Izvorani, în cantonamentul primei echipe.
Echipa va continua să se pregătească la Târgu Jiu pe întreaga perioadă rămasă până la reluarea campionatului, antrenorul Adrian Bogoi spunând că nu este nevoie de un cantonament într-o staţiune montană: “Sunt mulţi antrenori care, la acest nivel, aleg să meargă în cantonamente la munte fără a ţine cont că acolo nu au la dispoziţie o bază sportivă sau măcar condiţii de recuperare. Noi, din acest punct de vedere, nu ducem lipsă de nimic la Târgu Jiu, unde ne putem antrena pe terenul sintetic, beneficiem de condiţii bune de recuperare, bazin şi avem şi sală de forţă. Avem condiţii bune de cazare în propriul centru pentru 25-26 de jucători, în plus, vom avea posibilitatea ca aici, la Târgu Jiu, să aducem şi suficient de mulţi adversari pentru meciuri de verificare. Vom face vizita medicală pe 22 ianuarie, iar de pe 26 ianuarie vom intra într-un stagiu centralizat de pregătire aici, la Stadionul Municipal”, a declarat tehnicianul pandurilor mici.

Lotul celor de la Pandurii II prezent la reunire:
Negrilă, Opriţa, Trocan, Trifu, Tereche, Brânzan, Oiţă, Izdrugă, Ionuţ Constantin, Hemidi, Pîrcălabu, Tudor, Constantin, Dănăricu, Predescu, Pârvulescu, Dodoi, Tănăsoiu, Cocină, Vasile, Dudea şi Petru.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here