Pandurii, egal în primul amical. Bogoi: “Un test bun”

5

Fotbaliştii gorjeni au disputat prima partidă de verificare din această vară în compania formaţiei Dacia Mioveni. Meciul jucat pe teren advers s-a încheiat nedecis, 0-0, asta deşi ambele formaţii au irosit oportunităţi clare de a marca. Cele mai mari ocazii le-au avut gazdele, Coşereanu şi Rădescu lovind bara porţii adverse. De altfel, trupa lui Iordan Eftimie a ratat şi o lovitură de la 11 metri, Ayza irosind penaltiul în minutul 52. Partida s-a jucat de la ora 12.00, pe temperaturi destul de ridicate, iar la meci au asistat foarte puţini spectatori. Antrenorul Pandurilor, Adrian Bogoi, a declarat că, în ciuda căldurii, partida a fost una utilă, iar în această perioadă se lucrează la omogenizarea echipei. “A fost un test destul de bun în compania unei echipe mature, cu fotbalişti care joacă împreună de 5 ani de zile. Am efectuat multe schimbări în primul 11. Venim după o perioadă de pregătire destul de solicitantă şi după un drum de 3-4 ore. Am rulat întreg lotul de jucători. Sunt mulţumit de efortul pe care l-au făcut, dar trebuie să mai lucrăm la relaţiile de joc. Sunt mulţi jucători tineri. În a doua repriză am jucat şi cu fotbalişti născuţi în 2002. Căldura şi-a pus amprenta pe evoluţia ambelor echipe, dar suntem mulţumiţi pentru că a fost un meci destul de bun, cu ocazii multe la ambele porţi”, a precizat Bogoi. Pandurii ar putea juca în perioada următoare şi un amical cu FC Argeş, însă data partidei este incertă. “Aveam programat un meci cu FC Argeş, dar nimic nu este sigur, pentru că ei şi-au schimbat programul. Mai avem două teste cu echipe de Divizia C. Am fi vrut şi un joc cu formaţia din Horezu, dar s-ar putea să renunţăm. Mai vrem cel puţin 3 amicale, pentru că perioada este una scurtă până la începerea campionatului”, a spus Bogoi. Liga a 2-a va începe pe 4 august, programul meciurilor urmând a fi stabilit săptămâna viitoare.

CS Mioveni – Pandurii Târgu Jiu: 0-0
Mioveni (repriza 1): F. Croitoru (Sima 30) – Kilyen, Rob. Gherghe, Traşcu, Ed. Stoica – R. Lazăr, Calofir – Rădescu, Coşereanu, C. Năstăsie – Al. Popescu. Mioveni (repriza 2): Sima (Preda 60) – Mierlea, Traşcu, Burnea, Comănescu – Arsenică, Mîrzeanu, Drugă, Ayza – Val. Balint, Seb. Ivan. Antrenor: Iordan Eftimie.
Pandurii: Cotolan – Vodă, D. Ciobanu, Celea, Vasilescu – Cenaj, Raiciu, Popescu – Tudoran, Maxin, D. Pîrvulescu. Au mai jucat: Teodosescu, N. Cotolan, Măicăneanu, Dănescu, Trancă, Unguru, Şchiopu. Antrenor: Adrian Bogoi.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here